Naslovna » Izlasci » Pozorište » Plavo pozorište: Od sebe ka teatru – od teatra ka sebi: Flow Ability
Koncert i radionica "Flow Ability" (foto: Ivana Čolić)
Koncert i radionica "Flow Ability" (foto: Ivana Čolić)

Plavo pozorište: Od sebe ka teatru – od teatra ka sebi: Flow Ability

Plavo pozorište najavljuje početak međunarodnog programa „Od sebe ka teatru – od teatra ka sebi: Flow Ability“, koji se održava od 8. do 14. jula u Beogradu.

Program počinje u nedelju, 8. jula od 20.00 koncertom Plavog pozorišta „All Things Must Pass“, koji je posvećen legendarnom muzičaru Džordžu Harisonu.

Od 9. do 13. jula (15.30-21.00), biće održana radionica „Flow Ability“.

Program se završava predstavom Plavog pozorišta „Sanjarenje – priča iz Terezina“, koja se bavi pitanjem holokausta iz jednog nesvakidašnjeg ugla i koja je izvedena na manifestaciji Vroclav – evropska prestonica kulture 2016.

Program je namenjen ne samo ljudima iz sveta pozorišta i kulture, već svima onima koji imaju potrebe da svoj rad obogate većim stepenom kreativne energije i većim nivoom produktivnosti, nezavisno od profesije kojom se bave.

Sistem vežbi i treninga baziran je na znanju i iskustvima koje je Plavo pozorište steklo tokom 23 godine postojanja i rada u oblasti pozorišne antropologije, te rada sa ljudima u okviru brojnih edukativnih projekata, kao i projekata namenjenih individualnom i društvenom razvoju.

Program se odvija na engleskom jeziku a održava se u Plavom pozorištu u zgradi BIGZ-a u Beogradu, Bulevar vojvode Mišića 17, VI sprat. (danubeogradu.rs)

Jedan komentar

  1. NEDOSTAJU DEETALJI.\NPR. VOLJELA BIH VIDJETI TU PREDSTAVU. \KADA JE ???