Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam zapošljavanja na Zvezdari
Sajam zapošljavanja
Sajam zapošljavanja

Sajam zapošljavanja na Zvezdari

U utorak, 30. oktobra od 11.00 do 17.00, služba Zvezdara beogradske Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje i GO Zvezdara organizuju Sajam zapošljavanja.

U Beogradskoj poslovnoj školi (Kraljice Marije 73) pravo učešća na sajmu imaju lica sa Zvezdare i drugih opština. Ulaz je slobodan.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće 27 firmi kojima je potrebno oko 500 radnika različitih zanimanja i stepena kvalifikacije: prodavaca, kasira, mesara, magacionera, elektrotehničara, inženjera elektrotehnike i mašinstva, vozača, službenika obezbeđenja, spremačica, domara, tehničara zaštite, fizioterapeuta, lekara opšte prakse i dermatologa, frizera, menadžera, kuvara, sobarica, konobara, recepcionera, promotera, operatera u kol centru, medicinskih sestara, negovateljica, kurira, agenata prodaje i terenskih prodavaca, vaspitača, audio-video tehničari, tehničari rasvete, pekara, pica majstora…

Zvanično otvaranje zvezdarskog Sajma zapošljavanja zakazano je za 11.30, kada će se učesnicima, nezaposlenim sugrađanima i poslodavcima, obratiti predstavnici lokalne samouprave, Nacionalne službe za zapošljavanje i Beogradske poslovne škole.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a. (danubeogradu.rs)

Jedan komentar

  1. Preduzetnik sam sa Zvezdare i ne mogu da verujem da nas niko nije obavestio o Sajmu zaposljavanja na Zvezdari… Meni su zaista potrebni radnici i ne znam kako je moguce da mi privrednici nismo obavesteni. Sta radi salter za privrednike u opstini i Udruzenje preduzetnika opstine Zvezdara ???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.