Naslovna » Izlasci » Festivali » Novogodišnji Ukus Fest – specijalno izdanje
Novogodišnji Ukus fest
Novogodišnji Ukus fest

Novogodišnji Ukus Fest – specijalno izdanje

U subotu, 15. decembra od 9.00 do 19.00, u Kombank dvorani biće održano specijalno izdanje manifestacije Novogodišnji Ukus fest.

Na festivalu domaće hrane i pića biće predstavljeno više od hiljadu proizvoda izlagača iz cele Srbije i regiona.

Posetioci će moći da uživaju u degustacijama najukusnijih sireva, suhomesnatih proizvoda i renomiranih vina, likera, piva, domaćih sokova… Od slanih proizvoda tu će biti i pršute, sušenih kobasica, čvaraka…Za dž

Tradicionalni džemovi prkosiće najnovijim proizvodima od kajsije sa vanilom i vitaminom C, a najverovatnije će najveće gužve biti na štandovima sa domaćim kolačima. Pored meda i drugih pčelinjih proizvoda, u ponudi će biti i proizvodi od malina, sa ukusima čokolade, vanile, cimeta…

Pravi hit će biti tvrdi sir sa lekovitim biljem, kao i neprevaziđeni lisnati sir sa najnovijim aromama. Na specijalnom izdanju manifestacije Novogodišnji Ukus Fest očekuju se brojna iznenađenja za sve posetioce koja će moći da se degustiraju.

Organizatori su pripremili i zabavu za publiku pogotovo za mališane.https://www.facebook.com/ukusfest/

„Novogodišni Ukus Fest“ podržali su Ministarstvo poljoprivrede, Sekretarijat za privredu Grada Beograda i Privredna komora Srbije.

Specijalni gosti festivala biće diplomatski predstavnici zemalja koje imaju nove agrarne programe kao i ugledni privrednici iz regiona.

Ulaz je besplatan. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.