Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Expozim 2019 – sajam s karakterom
Expozim 2019 - sajam s karakterom
Expozim 2019 - sajam s karakterom

Expozim 2019 – sajam s karakterom

Ako postoje manifestacije kojima se mogu pripisati karakteri, onda je to svakako Expozim 2019, koji će biti održan od 5. do 8. decembra.

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, Expozim 2019, biće organizovan pod sloganom „I sneg i more“, i ove godine, u hali 4 Beogradskog sajma.

To počasno mesto učiniće ovaj sajam pravim praznikom. Svečarski duh, praznična atmosfera, radost aktivnog življenja i još aktivnijeg odmora, izazovi ludog provoda ali i ozbiljnih sportskih iskušenja samo su deo oreola koji upravo Expozim 2019 čine nekavom granicom između sadašnjeg i budućeg, stvarnog i željenog.

Expozim 2019: kupi, prodaj, razmeni, repariraj, servisiraj…

Da bude baš tako, 34. put zaredom potrudiće se više od 50 izlagača, uvoznika, proizvođača, distributera i servisera zimske sportske i rekreativne opreme, predstavnika zimskih turističkih centara i skijališta, odmarališta i popularnih turističkih destinacija, spremnih da obraduju sve one koji vole zimu, zimski ugođaj, zimske sportske, rekreativne i zabavne aktivnosti.

Gotovo svi oni najavili su i sajamske popuste od 10 do 50 odsto, bez obzira da li nude skijašku, planinarsku, fitnes ili kamp opremu, najnovije modele skija, sanki, snow-bordova, cipela, vezova, ski-odela, rukavica, kapa, naočara, zimsku sportsku odeću i obuću, ATV vozila i motorne sanke, turističke aranžmane ili ski-pasove.

Konačno, već tradicionalna prilika da se proda, razmeni, reparira ili servisira polovna zimska sportska oprema, granica je razlikovanja ove od drugih sličnih manifestacija.

Sport Vision, Beo-sport System, JP „Skijališta Srbije“, Markoni sport, Intersport S trgovina, Skibus Udruženje ljubitelja skijanja – samo su neki od brendova koji će se na Expozimu okupiti da predstojeću zimu posetiocima najave na najlepši mogući način.

Da Expozim bude dobro ušuškano mesto pozitivnih vibracija pobrinuće se i suorganizator Asocijacija „Sport za sve“, koja vlastitim programom čini da ova manifestacija bude istinski regionalni praznik za prijatelje sporta, zaljubljenike u skijanje i zimsku rekreaciju.

Radno vreme sajma Expozim je svakog dana, od četvrtka do nedelje, od 10.00 do 20.00.

Cena ulaznice je 400 dinara, a parkinga 150 dinara po satu. (danubeogradu.rs)