Naslovna » Izlasci » Sport » 4. Underpants Run u Beogradu
4. Underpants Run u Beogradu (foto: promo / Beogradski trkački klub)
4. Underpants Run u Beogradu (foto: promo / Beogradski trkački klub)

4. Underpants Run u Beogradu

4. Underpants Run organizovaće Beogradski trkački klub u subotu, 22. februara 2020. od 12.00, sa startom u Ulici Tadeuša Košćuška.

Trka će ove godine imati najviše učesnika do sada, na osnovu podataka o preuzimanju kostima!

Zabavna i besplatna trka u donjem vešu, tradicionalno se održava zimi. Underpants Run je duga 1600 metara (jedna milja), a startovaće iz prostorija Beogradskog trkačkog kluba, u Ulici Tadeuša Košćuška 78, u blizini Dunavskog keja.

Već četiri godine, grupa od desetak trkačkih entuzijasta, organizuje je ovaj nesvakidašnji događaj.

Po rečima organizatora trke Veroljuba Zmijanca, ideja je proistekla kao improvizacija ruske metode jačanja i oporavka organizma izlaganjem hladnoći i valjanjem u snegu, te danas veoma popularnoj i skupoj krio-terapiji, koju vrhunski sportisti koriste posle napornih mečeva i treninga.

– Želja nam je da u ovom, pomalo tmurnom i poviše stresnom vremenu, ljudima pružimo jedan dan bezbrižnosti i udar dobre energije – a kako drugačije da se osećate kada se po minusu (ili hladnoći kako deluje ove zime) skinete u gaće i trčite po snegu, a onda nakon toga uđete u saunu, te popijete topao čaj ili čašu kuvanog vina? – rekao je Veroljub Zmijanac, dok je pripremao specijalno dizajnirani trkački kostim za ovu trku.

Organičenja za prijavljivanje ne postoje i učešće je besplatno. Svako dobre volje, ko je spreman da se skine u gaće i trči po minusu je dobrodošao, uz obaveznu prijavu – na ovom LINKU. Više od 300 ljudi na Facebook-u zainteresovano je za ovaj događaj, ali organizotori očekuju da se stotinak najhrabrijih stvarno i pojavi na trci.

Svi zainteresovani potrebno je da dođu u Beogradski trkački klub u ulici Tadeuša Košćuška 78 u 11.00 u subotu 22. februara. Trka počinje u podne. Nagrada za pobednika ili pobednicu na ovoj trci su bogati poklon vaučeri, a pobediće kako najbrži, tako i najprovokativniji dizajniran kostim za trčanje. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.