Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (27. februar 2020)
Novi filmovi u bioskopima (27. februar 2020): K'o šef
Novi filmovi u bioskopima (27. februar 2020): K'o šef

Novi filmovi u bioskopima (27. februar 2020)

K’o šef, Mali Džo, Ideš? Idem! – to su novi filmovi koji će se prikazivati u domaćim bioskopima od četvrtka, 20. februara 2020. godine.

Filmove Zov divljine i Tajna izgubljenog kraljevstva predstavili smo prošle nedelje. Premijerna projekcija filma Napred održaće se 29. februara od 18.00 uz prisustvo glumaca u Cineplexx 4D Delta City bioskopu. I taj animirani film predstavljamo u ovom pregledu.

U devet bioskopskih sala od 28. februara do 8. marta prikazivaće se filmovi u okviru Međunarodnog beogradskog filmskog festivala – FEST 2020.

U Kombank dvorani publika će imati priliku da pogleda prošlogodišnje filmove Bela vrana, Reži i Dnevnik Diane Budisavljević.

Veče za dame uz najnoviju američku komediju K’o šef biće održano u četvrtak, 27. februara od 19.00, u Velikoj sali Kombank dvorane. Sve posetioce pre filma očekuju koktel dobrodošlice, svirka, kao i vredni pokloni. Istovremeno, biće održano kratko izlaganje na temu ekonomskog osnaživanja žena.

K’o šef

Najbolje prijateljice Mia i Mel uživaju u životu, vodeći njihovu kozmetičku kompaniju, koje su stvorile od nule.

Nažalost, zapadaju u finansijske problem, kada dobijaju više nego primamljivu ponudu od neprikosnovenog maga kozmetičke industrije, Kler Lune.

Ta ponuda dovešće u pitanje prijateljstvo koje između Mie i Mel traje godinama. Posao u kome se sve vrti oko lepote, izgleda da postaje ružan.

Originalni naslov: Like a Boss. Dužina trajanja filma: 83 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: komedija. Uloge: Salma Hayek, Rose Byrne, Tiffany Haddish. Reditelj: Miguel Arteta.

Mali Džo

Alis je samohrana majka posvećena uzgajanju biljaka u korporaciji koja se bavi razvojem novih vrsta.

U njoj se uzgaja poseban cvet koji je ne samo lep već ima i terapeutsko dejstvo. Naime, ako se drži na idealnoj temperaturi, adekvatno prehranjuje i ako se sa njim redovno razgovara, cvet osobu koj ga poseduje čini srećnom.

Protiv pravila kompanije, junakinja odnosi jedan ovakav cvet kući kao poklon svom sinu tinejdžeru Džou. Cvet nazivaju Mali Džo. Alis, međutim, ubrzo počinje da sumnja da cvet i nije tako bezopasan kao što njegov nadimak sugeriše.

Originalni naslov: Little Joe. Dužina trajanja filma: 105 minuta. Države i godina proizvodnje: Austrija, Nemačka, VB / 2019. Žanr: naučna-fantastika, drama. Uloge: Emily Beecham, Ben Whishaw, Kerry Fox, Kit Connor, David Wilmot. Rediteljka: Jessica Hausner.

Ideš? Idem!

Kako bi izlečila slomljeno srce posle raskida s Franom, Veronika pristaje da se priključi avanturi na poziv prijateljice Kaje i iz inata odlazi na njihov planirani put u Istanbul.

Njen prijatelj iz detinjstva Vid voziće ih od Zagreba do Istanbula. Uvek spreman na izazove, Vid će ukrasti dedin stari kombi i sa Veronikom i Kajom kreće na roadtrip preko Srbije i Bugarske do Turske. Na putu im se prisilno priključuje gejmer Baka Prase, koji vidi priliku da napokon stigne do Istanbula sa ciljem da svog virtualnog neprijatelja, turskog gejmera Merta Efea, konačno izazove na revanš.

Baka Prase sa sobom vodi i Tonija, njegovu totalnu suprotnost: smirenog, povučenog i tihog momka. Veronika, Vid i Kaja, isprva pomalo uplašeni pojavom Baka Praseta uskoro shvataju da je on dobričina mekog srca koji će vrlo rado pomoći ako se za to ukaže prilika.

Dolaskom do Turske, ekipa konačno opušteno uživa upijajući prve utiske predivnog Istanbula. No ubrzo će shvatiti da njihov kombi bespovratno klizi u Bosfor…

Originalni naslov: Ideš? Idem!. Dužina trajanja filma: 97 minuta. Država i godina proizvodnje: Hrvatska / 2019. Žanr: komedija. Uloge: Veronika Rosandić, Kaja Kočevar – Kaya Solo, Vid Juračić, Fran Lauš, Bogdan Ilić – Baka Prase, Nika Ilčić, Amel Družanović – Meca Cazin, Nenad Krstić Tony TCTN, Mert Efe, Zijad Gračić. Reditelj: Ljubo Zdjelarević.

Napred

Ukratko: smešten u svet fantazije, film Napred prati dva brata vilenjaka, tinejdžera, koji se upuštaju u avanturu kako bi otkrili da li i dalje postoji magija.

Originalni naslov: Onward. Država i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: animirani, komedija, avantura. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Reditelj: Dan Scanlon.

(danubeogradu.rs)