Naslovna » BG servis » U Beogradu: GSP uvodi koridorske linije
U Beogradu: GSP uvodi koridorske linije (foto: Dunja Filipović / danubeogradu.rs)
U Beogradu: GSP uvodi koridorske linije (foto: Dunja Filipović / danubeogradu.rs)

U Beogradu: GSP uvodi koridorske linije

Gradske vlasti u Beogradu, u skladu sa merama Vlade Srbije, donose iz dana u dan nove mere u cilju sprečavanja širenja korona virusa COVID-19.

Vlada Srbije pooštrila je mere danas – objavili smo ih OVDE.

Policijski čas od danas traje od 17.00 do 5.00, pijace će imati drugačije radno vreme, domovi zdravlja radiće još kraće nego do juče, a uvode se i nove koridorske linije prevoza.

Te posebne linije moći će da koriste samo građani sa radnim obavezama i posebnim dozvolama, a njima će biti povezani određeni delovi grada sa najvažnijim ustanovama koje moraju da funkcionišu u vreme vanrednog stanja.

Od sutra ujutru, 23. marta 2020. od 5.30, radiće koridorske linije L1, L2, L3, L4… do L33. Sve trase linija možete pogledati na OVOM LINKU.

Sekretarijat za javni prevoz formirao je posebnu imejl-adresu: javniprevoz.covid@beograd.gov.rs, na koju će ustanove i subjekti dostavljati svoje zahteve sa potrebama zaposlenih za organizovanjem posebnih linija gradskog i prigradskog prevoza, saopštili su iz tog sekretarijata.

Takođe, ustanove i subjekti koji imaju zahteve za organizovanjem posebnih linija gradskog i prigradskog prevoza dostavljaju i potpisan i skeniran zahtev, kao i obrazloženje zahteva u MS Word-u.

Ustanove i subjekti su za prijavljene zaposlene dužni da uplate pretplatne karte za prevoz za tekući mesec („bus plus“), kao i da obezbede radne naloge posebno za svaki dan, odnosno na dnevnom nivou, ističe se u saopštenju.

(danubeogradu.rs)

GSP: koridorske linije; mapa
GSP: koridorske linije; mapa

loading...

2 komentari

  1. Uvedite linije koje ce vracati i radnike koji rade do tri a ne da se smrzavaju i cekaju do pola sest dok nekrene prvi autobus za poslepodne…Moj sin radi u pekaru radi do tri i ceka prevoz u pola sest a ima papir da moze da radi…Hvala vam unapred

  2. Molim vas uvedite linije gsp za radnike koji rade do tri

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.