Naslovna » BG svaštara » TV i online program » FLUX Radio 2020: Oslobađanje
FLUX Radio 2020: Oslobađanje (detalj sa plakata)
FLUX Radio 2020: Oslobađanje (detalj sa plakata)

FLUX Radio 2020: Oslobađanje

Od 16. do 19. novembra 2020. studenti i studentkinje Fakulteta dramskih umetnosti realizovaće online projekat FLUX radio 2020.

FLUX je audio projekat, periodična online radio stanica, koja je zamišljena sa ciljem kreiranja sadržaja koji podstiče na razmišljanje i reakciju, te stvaranje kreativnog poligona za društvene promene.

Autentičan radijski program, namenjen mladoj publici, realizuju studenti i studentkinje Katedre za Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture. Program radija je govorno-muzičkog karaktera sa kulturno-umetničkom, informativnom, edukativnom i zabavnom funkcijom.

Ovogodišnji program FLUX radija objedinjen je pod temom „Oslobađanje„, kao osnovni preduslov za slobodu, sreću i prihvatanje sebe. Osloboditi se stega društva, normi, pravila, komfort zone, ličnih demona, demona društva, stigme, zapravo svega što nas na neki način ograničava i čini zarobljenima.DuB - vinjeta: Online program

FLUX radio u situaciji pandemije u kojoj se trenutno nalazimo stvara jedinstveni prostor za dijalog i razmenu mišljenja mladih, omogućavajući im da ostanu povezani i pored fizičke distance.

Govorni program će svakog dana otvarati Jutarnji program od 9.00. U nastavku programa biće realizovane emisije „Promeni perspektivu“, „De facto“, „Živi zid“, „Vertigo“ i „Lockdown“, da bi se govorni program završio u 21.00.

Takođe, novina na ovogodišnjem FLUX radiju je da će emitovati radio drame iz bogate arhive Fakulteta dramskih umetnosti, te će slušaoci imati priliku da čuju rane studentske radove naših eminentnih dramskih umetnika.

Nakon završetka emitovanja programa, sve emisije će moći da se slušaju u vidu podcasta na Mixcloud kanalu.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.