Naslovna » BG svaštara » Promocije » Ceo januar u znaku humanosti kompanije Meridian
Ceo januar u znaku humanosti kompanije Meridian
Ceo januar u znaku humanosti kompanije Meridian

Ceo januar u znaku humanosti kompanije Meridian

I 2021. je za Meridian počela tamo gde se prethodna završila – zaposleni su, kao svojevrsni humanitarci, obilazili čitavu Srbiju i pomagali sugrađanima.

Uprkos svim nedaćama i ovog januara, praznična radost stigla je u mnoge domove.

Kao što je već tradicija, Meridian je, zajedno sa ministarkom zaštite životne sredine Irenom Vujović, paketićima obradovao mališane sa instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, o kojima se već 30 godina stara Udruženje „Uvek sa decom“.

Osim već poznatih nedaća, naše sugrađane na Kosovu i Metohiji u prvim danima 2021. pogodilo je i dodatno rasplamsavanje pandemije virusa korona, ali i do sada najveće poplave u prethodnih nekoliko decenija.Promo

Zato je Meridian, zajedno sa pevačicom Kijom Kockar, obišao mališane u opštinama Gračanica, Velika Hoča i Orahovac i obradovao ih novogodišnjim paketićima. Značajna pomoć uručena je i Domu za lica sa posebnim potrebama u Gračanici.

Kako bi se što pre prevazišle posledice razornih poplava koje su ovog meseca pogodile Kosovo i Metohiju, kompanija Meridian donirala je pupmpe za ispumpavanje vode najugroženijim domaćinstvima.

Meridian, kao i čitave 2020. godine, nastavlja opsežne akcije pomoći domaćem zdravstvu kako bismo kao zajednica što pre i bezbolnije izašli iz najveće zdravstvene krize u prethodnih nekoliko decenija.DuB - vinjeta: 18+

Meridianova priča o humanosti obišla je ceo svet, jer je na svih 40 tržišta sveta gde posluje ova kompanija ostavila pečat društvene odgovornosti, humanosti i pomoći zajednici. Solidarnost je jedina održiva vrednost. Zato će Meridian uvek biti uz svoj narod.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.

10 komentari

  1. Januar ? Od kako postoji Meridian humanost je sadtavni deo njihovog posla …

  2. Kod njih je cela godina u znaku humanosti!

  3. Jeeno veliko bravo za Meridian.

  4. Meridian im odlicne humanitarne akcije, uvek su tamo gde je pomoc najpotrebnija

  5. Jos jedna u nizu velikih Meridianovih akcija. Svaki put me iznova oduseve

  6. Meridian po ko zna koji put pokazuje da je humanost na prvom mestu…sve pohvale,samo tako nastavite..

  7. Ovakvim delima pokazujete koliko ste velika i jaka firma,svaka cast na ogromnom broju humanitarnih akcija koje ste organizovali.

  8. Suvisno je komentarisati bilo sta,Meridian je pokazao da je uvek tamo gde je pomoc potrebna,svaka cast,samo tako nastavite!

  9. Tako treba da funkcionise svaka velika kompanija.. Svaka vam cast na humanosti treba i drugi da se ugledaju na vas

  10. Koliko humanih stvari ste uradili.. Svaka cast.. Nisam cuo da je neka nasa kompanija toliko prisutna u pomaganju..