Naslovna » BG svaštara » Promocije » Niko neće biti zaboravljen – Meridian pomogao poplavljenim domaćinstvima na Kosovu i Metohiji
Meridianbet akcije
Meridianbet akcije

Niko neće biti zaboravljen – Meridian pomogao poplavljenim domaćinstvima na Kosovu i Metohiji

Osim dobro poznatih višedecenijskih iskušenja, a nedavno i pandemije, naši sugrađani na Kosovu i Metohiji već danima se bore i sa opasnim poplavama.

Najteža je situacija u centralnom području Pokrajine, kao i u Kosovskom pomoravlju, gde su u mnogim domaćinstvima usled izlivanja rečnih i bujičnih tokova oštećeni objekti za stanovanje, ugroženo snabdevanje pijaćom vodom i električnom energijom.

Kao i uvek kada je naš narod u nevolji, Meridian se ubrzo našao na licu mesta – u ugroženim naseljima opština Gračanica, Velika Hoča i Orahovac.

Kako bi se što pre prevazišle najkritičnije posledice izlivanja rečnih tokova i život koliko je moguće vratio u normalu, kompanija Meridian donirala je specijalne crpne pupmpe za ispumpavanje vode, koja je doprla do dvorišta i stambenih objekata.Promo

– Sada je prioritet što pre izvući vlagu iz kuća, početi sa isušivanjem i normalizovati snabdevanje električnom energijom i pijaćom vodom, pa da se krene na što brže i efikasnije saniranje štete. Od srca se zahvaljujem kompaniji Meridian na doniram pumpama koje su sada najpotrebnije ovoj ali i ostalim pogođenim opštinama. Više i od materijalne pomoći, najviše raduje znak da smo i u ovoj borbi zajedno kao narod – reči su predsednika opštine Gračanica Srđan Popović.DuB - vinjeta: 18+

Ovo je nastavak višemesečne kampanje pomoći našim sugrađanima u južnoj pokrajini koju organizuje kompanija Meridian u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

10 komentari

  1. Primer svima kako se pomaze svom narodu ,Meridian je iznad svih mnogo to su pokazali mbogo puta

  2. Ovo je pre svega..humanost na delu…Meridian uvek uz svoj narod kada je potrebno…

  3. Svaka cast za meridian al bruka da se i dalje desavaju ovakve stvari

  4. Meridian je po ko zna koji put pokazao humanost i plemenitost,nasavsi se na pravom mestu u pravo vreme tamo gde je pomoc bila neophodna!Ogromna zahvalnosy tim ljudima velikog srca!!!!

  5. Svaka cast,bar neke privatne firme da se sete.

  6. Sto vise ovakvih akcija,brze ce se ljudi vracati u normalu.

  7. Uvek tamo gde treba i kakva treba pomoć stigne Meridijan

  8. Meridian uvek tu kada je najpotrebnije

  9. Meridian ne staje sa svojom humanosti

  10. Svaka cast Meridian, primer ste drugima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.