Naslovna » Izlasci » Sport » Biciklijada u Beogradu (30. maj 2021)
Biciklijada u Beogradu (foto: beograd.rs)
Biciklijada u Beogradu (foto: beograd.rs)

Biciklijada u Beogradu (30. maj 2021)

Asocijacija „Sport za sve“ Beograda organizovaće u nedelju, 30. maja 2021. od 11.00 do 13.00, rekreativnu manifestaciju Biciklijada.

Iz ovog udruženja pozivaju sugrađane da im se pridruže u vožnji na biciklističkoj stazi od SPC „Milan Gale Muškatirović“ do Kupatila „Beograd“ na Adi Ciganliji, da na taj način promovišu rekreativnu vožnju bicikala.

Uz poštovanje svih epidemioloških mera, učesnici će u manjim grupama startovati sa SRC „Milan Gale Muškatirović“ od 11.00.

Na startu će svaki učesnik dobiti broj, koji će učestvovati u nagradnoj igri („Kapriolo“ bicikli, vaučeri za korišćenje programa Gradskog centra za fizičku kulturu, rekviziti za sport). Cilj će biti kod Kupatila „Beograd“, gde ove godine zbog epidemioloških mera neće biti zabavnog programa i okupljanja.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Agencija za bezbednost saobraćaja će na cilju podeliti jedan broj promo-materijala (retroreflektujući prsluci i narukvice, svetla, zvonca i slično), a očekuje se učešće oko 400 biciklista.

Biciklijada će biti održana pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.