Naslovna » Izlasci » Sport » Sport za sve: Dan zdravlja i rekreacije na Savi
Sport za sve: Dan zdravlja i rekreacije na Savi (foto: Pixabay)
Sport za sve: Dan zdravlja i rekreacije na Savi (foto: Pixabay)

Sport za sve: Dan zdravlja i rekreacije na Savi

U nedelju, 23. maja 2021. od 11.00, Asocijacija „Sport za sve“ organizovaće sportsku manifestaciju Dan zdravlja i rekreacije na Savi.

Ovim tradicionalnim programom nastavlja se tradicija iz osamdesetih godina, a osnovna dimenzija programa je rekreacija na obalama beogradskih reka, promocija svakodnevne redovne fizičke aktivnosti i druženje velike porodice rekreativaca.

Program će se održati na Sajamskom keju, na prostoru kod KRSN „Savska oaza“ i restorana „Stenka“.

Do 16.00 planirane su rekreativne igre na obali (balote, pikado, nabacivanje obruča, ubacivanje trojki, badminton), plesni prikazi, vožnja kajaka i takmičenje u pripremi riblje čorbe.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

U programu će učestvovati članovi Sokolskog saveza Beograda, Balote kluba Kanarevo brdo, plesne sekcije Sokolskog društva Beograd Matica, Penzionerskog servisa, KRSN Savska oaza, Crvenog krsta, kao i studenti Visoke sportske i zdravstvene škole, te zainteresovani rekreativci. Prijavljeno je oko 60 učesnika.

Dan zdravlja i rekreacije na Savi održaće se pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.