Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Blackpink – The Movie
Novi filmovi u bioskopima: Blackpink - The Movie (foto: detalj sa plakata)
Novi filmovi u bioskopima: Blackpink - The Movie (foto: detalj sa plakata)

Novi filmovi u bioskopima: Blackpink – The Movie

Popularna grupa Blackpink slavi petogodišnjicu postojanja filmom Blackpink – The Movie koji će se prikazivati u bioskopima od četvrtka, 5. avgusta 2021.

Premijera filma će biti dan ranije, 4. avgusta, u nekoliko bioskopa.

Blackpink – The Movie je poseban poklon za sve Blinks-fanove grupe, kako bi uživali u uspomenama i strastvenom izvođenju pesama.

Blackpink, čije su članice Jisoo, Jennie, Rosé i Lisa, svake godine ima sve više fanova od osnivanja grupe 8. avgusta 2016. godine. Neumorno, kao i proteklih pet godina, sva sećanja, oduševljenja na sceni i njihovi blistavi trenuci zamotani su kao „poklon za sve obožavaoce“ u ovom dokumentarcu.

Film se sastoji od različitih sekvenci fokusiranih na svaku članicu Blackpink-a, poput „The Room of Memories“ – momenat deljenja pet godina uspomena od Blackpink-ovog debija; „Beauty“ – snimke sve četiri članice sa njihovim karakteristikama i „Exclusive Interviews“ sa porukama za sve obožavaoce.

U nastavku gledamo prepoznatljive pozornice Blackpink-a koje prevazilaze nacionalnost i pol i koje su osvojile svet izvanrednim izvođenjem.

„The Show“, „In Your Area“ i još desetak hit pesama Blackpink-a, deo su ovog filma i obožavaocima će pružiti dirljivo iskustvo i dati im utisak da su deo koncerta.

Originalni naziv filma: Blackpink – The Movie. Premijera i početak prikazivanja: 4/5. avgust 2021. Dužina trajanja filma: 100 minuta.Država i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: dokumentarni, muzički. Rediteljka: Caroline Suh.
(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.