Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Urban Sessions na Kalemegdanu: Buč Kesidi i Marko Louis
Urban Sessons: Buč Kesidi (foto: Sofiija Modosanov i Ivana Tešić)
Urban Sessons: Buč Kesidi (foto: Sofiija Modosanov i Ivana Tešić)

Urban Sessions na Kalemegdanu: Buč Kesidi i Marko Louis

Centar beogradskih festivala – CEBEF organizuje jedinstveni dvodnevni muzički događaj, Urban Sessions, 30. i 31. avgusta 2021. na Kalemegdanu.

Na platou kod Pobednika nastupiće najtraženiji izvođači novije generacije muzičara: bend Buč Kesidi (30. avgusta) i Marko Louis (31. avgusta). Oba nastupa počinju u 21.00.

Ulaznice po ceni od 800 i 1.250 dinara u pretprodaji mogu se nabaviti na tickets.rs, gigstix.com i biletarnicama Ticket Vision-a. Na dan koncerta cena karte biće 1.500 dinara.

Urban Sessions: Buč Kesidi

Buč Kesidi

Buč Kesidi je levoruki indi-rokenrol-elektro-disko duo iz Pančeva osnovan 2014. godine sa idejom da uzrdmaju i obogate trenutnu scenu originalnim i najmodernijim rokenrol izdanjima.

Najnovijim albumom „Euforija“ bend je sebe nedvosmisleno postavio kao predvodnike nove generacije alternativne scene u Srbiji. Njihovi singlovi „Tiho“ i „Nema ljubavi u klubu“ beleže višemilionske preglede na mreži YouTube.

Nastupom 30. avgusta obradovaće svoje brojne fanove koji željno iščekuju njihov beogradski koncert.

Urban Sessions: Marko Louis

Urban Sessions: Marko Louis

Marko Louis jedan je od najtalentovanijih i najproduktivnijih mladih kantautora na našim prostorima, poznat po originalnom zvuku i upečatljivim nastupima uživo.

Njegova muzika privlači pažnju u celom regionu. Objavio je četiri studijska albuma i jedan „live“. Posebno se izdvajaju njegovi hitovi „Imao sam ružne sne“, „Ćutaću“ i duet sa Lenom Kovačević „Kraj“.

Markovu muziku često nazivaju „Balkan soul“, a koncert pod nazivom „Leto je pobednik“ Marko Louis održaće u utorak 31. avgusta. (danubeogradu.rs)

Jedan komentar

  1. Cao, da li je potrebna potvrda o vakcinaciji ili test za ulazak na koncert Buc Kesidija 30.08. U okviru Urban Session-a? Hvala unapred