Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam poslova i praksi JobFair – Kreiraj svoju budućnost! 2021
Sajam poslova i praksi JobFair - Kreiraj svoju budućnost! 2021
Sajam poslova i praksi JobFair - Kreiraj svoju budućnost! 2021

Sajam poslova i praksi JobFair – Kreiraj svoju budućnost! 2021

JobFair – Kreiraj svoju budućnost! 2021 je sajam poslova i praksi namenjen studentima i diplomcima prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških fakulteta.

Ove godine biće održan 1. i 2. novembra. Usled epidemiološke situacije i radi bezbednosti učesnika i posetilaca, JobFair će se i ove godine održati onlajn, na sajtu www.jobfair.rs.

Organizatori događaja su neprofitne i apolitične organizacije: Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Beograd.

Sajam je nastao 2005. godine na inicijativu studenata volontera i ima za cilj povećanje stope zaposlenosti među mladima i zadržavanje stručnog kadra u našoj zemlji. Već sedamnaest godina povezuje studente sa najuglednijim kompanijama i time daje mladima mogućnost da grade svoju budućnost u Srbiji.

JobFair, pored Sajma na kom će studenti biti u prilici da stupe u kontakt sa predstavnicima kompanija i saznaju više o poslovima i praksama koje oni nude, pruža priliku za razvoj veština kroz dodatni sadržaj:DuB - vinjeta: Online program

  • „Panel diskusija – Pođi pravim putem“ diskusija na kojoj se obrađuju aktuelne studentske teme, 16. oktobra;
  • „LevelUp – Podigni nivo svojih veština“ seminar ličnih i profesionalnih veština, 23. i 24. oktobra;
  • TechTalk predavanja o aktuelnim temama iz struke, 1. i 2. novembra;
  • CV baza – u bilo kom trenutku posetioci mogu ostaviti svoj CV koji će biti prosleđen svim kompanijama koje učestvuju na projektu.

Sve aktivnosti su besplatne i održaće se onlajn na sajtu jobfair.rs, na kome možete pronaći i prijavu za LevelUp – Podigni nivo svojih veština.

Kako je interesovanje za JobFair svake godine sve veće, organizatori se trude da iz godine u godinu jačaju nacionalni karakter Sajma, što znači da je projekat namenjen studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta svih univerziteta u Srbiji.

Za više informacija možete posetiti sajt www.jobfair.rs, i društvene mreže: Instagram (@jobfairrs), Facebook (@jobfairrs) i LinkedIn (JobFair – Kreiraj svoju budućnost!).

(danubeogradu.rs)