Naslovna » Izlasci » Festivali » Hedonizam nadohvat ruke: Street Food Festival se vraća u grad
Hedonizam nadohvat ruke: Street Food Festival se vraća u grad
Hedonizam nadohvat ruke: Street Food Festival se vraća u grad

Hedonizam nadohvat ruke: Street Food Festival se vraća u grad

Spremite se za gastroputovanje Sava promenadom, jer se od 27. do 29. maja 2022. održava Street Food Festival, hedonistički raj za sva čula!

Na jednoj od najlepših festivalskih lokacija u Beogradu, ovo će biti jedna sasvim posebna priča, pa će srpska prestonica, poput Njujorka, Tokija, Džakarte, Kopenhagena ili Sidneja, postati pozornica svetskih kuhinja na otvorenom, na kojoj će se predstaviti kulinarski virtuozi beogradske kraft fud scene.

Tokom tri festivalska dana na licu mesta pripremaće se sveži, zdravi i kvalitetni specijaliteti iz palete gotovo svih svetskih kuhinja, a posetioci će imati prilike da se otisnu na pravi mali gastroput oko sveta!

Street Food Festival ponudiće posetiocima uživanje u ukusima autentičnog američkog burgera, savršenim austrijskim kobasicama, sveže pripremljenim obrok salatama, texas style bbq, čuvenim sarajevskim ćevapima, meksičkim takosima, venecuelanskim i libanskim specijalitetima, ali i zanimljivom finger fudu.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Tu su, naravno, i neizostavni slatkiši premijum kvaliteta poznatih gradskih brendova, pa će i ovaj put biti teško odlučiti se da li knedla ili krofna ili ipak vrhunski kraft sladoled, a možda i revoluciono dobar kroasan?!

Uz podršku poznatih imena gradske DJ scene, kao što su Goran Starčević, Nexie, Groovyman, Bege Funk, Gramophonedzie i drugi, Sava promenada će biti pretvorena u idealnu lokaciju za uživanje u savršenom spoju hrane i muzike, ali i u svemu što pruža opuštajući pogled na reku.

Ulaz na festival je besplatan, a za posetioce su obezbeđena sedeća mesta. Radno vreme festivala je od 11.00 do 23.00. Više informacija pronađite na ovom linku.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.