Naslovna » BG servis » Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza – septembar 2022.
Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza (foto: Brankica Andonović)
Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza (foto: Brankica Andonović)

Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza – septembar 2022.

Zbog radova na održavanju ulica kao i iz drugih razloga tokom septembra 2022. biće aktuelne izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza.

Do kraja meseca, na ovoj strani, unosićemo nove izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza.

Zimski red vožnje JGP i sezonske linije…

Aktuelan je zimski red vožnje u javnom linijskom prevozu putnika. Više informacija na OVOM LINKU.

Višnjička…

Sekretarijat za saobraćaj obaveštava građane da će se od 26. do 30. septembra 2022. nastaviti radovi na izgradnji Sistema za adaptibilno upravljanje svetlosnom saobraćajnom signalizacijom.

Radovi pod saobraćajem će se obavljati na sledećim raskrsnicama:

 • Višnjička – Diljska (K161), od 26. do 28. septembra;
 • Višnjička – Vojvode Micka Krstića (K159), od 26. do 28. septembra;
 • Višnjička – TC „Big Fashion“ (K160), od 28. do 30. septembra.

Ilije Garašanina…

Tokom radova na rekonstrukciji, koje izvodi Sekretarijat za investicije, za saobraćaj će biti zatvorena Ilije Garašanina na delu od Majora Ilića do Takovske i u Majora Ilića od Dobre Mitrovića do Ilije Garašanina, od 20. septembra do 16. oktobra 2022.

Ugrinovačka…

Tokom radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP „Beograd put“, za saobraćaj će biti zatvorena Ugrinovačka, u delu od Banatske do Auto-puta za Novi Sad, od 20. do 28. septembra 2022.

Vozila sa linija 81 i 81L u oba smera saobraćaće: Ugrinovačka – Banatska – Cara Dušana – Auto-put za Novi Sad – Dobanovački put i dalje redovno.

Privremeno se ukida stajalište „Glavni poštanski centar“, u oba smera, za linije 81 i 81L. Na izmenjenom delu trasa vozila će koristiti postojeća stajališta JGP-a.

Trg republike…

Tokom radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP „Beograd put“, za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar despota Stefana, od Francuske do Braće Jugović, od 19. do 30. septembra 2022.

Krunska…

Tokom radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP „Beograd put“, za saobraćaj će biti zatvorena Krunska, od Beogradske do Kneginje Zorke, od 19. do 28. septembra 2022.

Kneza Miloša…

Tokom radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP „Beograd put“, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica kneza Miloša, od 19. do 29. septembra 2022, po fazama na sledeći način:

 • od mosta Gazela do Miloša Pocerca, od 19. do 22. septembra, od 22.00 do 6.00;
 • od Miloša Pocerca do Nemanjine, od 22. do 24. septembra, od 22.00 do 6.00;
 • od Nemanjine do Miloša Pocerca, od 24. do 26. septembra od 22.00 do 6.00;
 • od Miloša Pocerca do mosta Gazela, od 26. do 29. septembra od 22.00 do 6.00.

Nova biciklistička traka u Crnogorskoj…

Sekretarijat za saobraćaj obaveštava građane da su završeni radovi na obeležavanju nove biciklističke trake u Crnogorskoj na potezu od Ulice Jug Bogdanove preko Pop Lukine prema Brankovom mostu i od Brankovog mosta preko Pop Lukine i Crnogorske ka Karađorđevoj.

Ovim projektom ostvaruju se biciklističke veze Novog Beograda, Brankovog mosta i istočne obale Save.

Pavla Vuisića…

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kolovoza u Pavla Vuisića, na delu između ulica Emila Zatopeka (uključujući i samu raskrsnicu) i Konstantina Kavafija od 9. septembra do 30. oktobra 2022, koje će izvoditi preduzeće JP „Putevi Srbije“, menja se režim rada linije JGP-a.

Vozila sa linija 81 i 81L će saobraćati:

 • u smeru ka terminusu „Altina 1“: Pavla Vuisića – Aleksandra Petrovića – Justina Popovića – Dragačevskih trubača – „Altina 1“;
 • u smeru ka terminusu „Novi Beograd (Paviljoni)“: Pavla Vuisića – Episkopa Sergeja – Justina Popovića – Konstantina Kavafija – Pavla Vuisića i dalje redovno.

Privremeno se ukidaju stajališta „Konstantina Kavafija“ i „Dijega Rivere“ u smeru ka Altini, „Emila Zatopeka“ u oba smera.

Privremeno se uspostavljaju stajališta:

u smeru ka terminusu „Altini 1“:

 • Konstantina Kavafija 1 – u Ulici Justina Popovića, na poziciji ED stuba koji se nalazi ispred objekta sa kućnim brojem 34, preko puta objekta sa kućnim brojem 23;

u smeru ka terminusu „Novi Beograd (Paviljoni)“:

 • Episkopa Sergeja – u ulici Episkopa Sergeja, na poziciji ED stuba koji se nalazi preko puta objekta „BMS Company“, oko 10 metara ispred zone raskrsnice sa ulicom Justina Popovića;
 • Konstantina Kavafija 1 – u ulici Justina Popovića, na poziciji ED stuba koji se nalazi ispred objekta sa kućnim brojem 27A, 13 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Konstantina Kavafija.

Vozila sa linije 81 i 81L će koristiti privremeno uspostavljena stajališta iz faze 1: „Emila Zatopeka 1“ (u oba smera) i „Dijega Rivere 1“ (u smeru ka Altini).

Kej oslobođenja…

Radovi na rekonstrukciji Ulice Kej oslobođenja počeli su 25. oktobra 2021, a očekivani završetak radova je polovina oktobra 2022. godine.

U toku je postavljanje kocke duž ove ulice, izrada trotoara i postavljanje vertikalne signalizacije.

Do sada je kompletno urađena rekonstrukcija saobraćajnice od Stevana Markovića do Zmaj Jovine i od kraja obaloutvrde do dela ulice Kej oslobođenja ka Njegoševoj. Radovi su sveobuhvatni i urađena je nedostajuća komunalna infrastruktura, postavljeni su novi telekomunikacioni elektrovodovi, javna rasveta, a izvedena je zaštita postojećeg gasovoda duž cele ulice.

Kako je projektom predviđeno, ostalo je da se postavi kocka na saobraćajnici na delu kružnog toka i od Karamatine do Njegoševe, urade trotoari od kružnog toka do kraja obaloutvrde, kao i vertikalna i horizontalna signalizacija. Završni korak je ozelenjavanje i revitalizacija postojećeg zelenog pojasa.

Studentska…

Tokom radova koje izvodi Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda JP, Studentska ulica na delu od kraja postojećeg dela ulice do Bulevara Zorana Đinđića biće zatvorena za saobraćaj po fazama od 5. do 30. septembra 2022.

 • 1. i 2. faza radova: Studentska ulica na delu od kraja postojećeg dela ulice do ulaza – izlaza na parking „Plava kapija“ kod „Studentskog grada“ biće zatvorena za saobraćaj od 5. do 14. septembra 2022.
 • 3. faza radova: Studentska ulica između Bulevara Zorana Đinđića i ulaza – izlaza na parking „Plava kapija“ kod „Studentskog grada“ od 15. do 24. septembra 2022.
 • 4. faza radova: Studentska ulica i Bulevara Zorana Đinđića (sporedni deo) od 25. do 30. septembra 2022.

Šumatovačka…

Tokom radova na izgradnji ugaonog jednostrano uzidanog stambeno-poslovnog objekta koje izvodi firma Bogoljub Milenović PR SZTR „Ljuba invest“ ispred broja 43 Šumatovačka ulica na delu od Graničarske do Čuburske biće zatvorena za saobraćaj svakog utorka i petka do 1. marta 2024.

Molerova…

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ nastavlja sa rekonstrukcijom vodovodne mreže u Molerovoj ulici na Vračaru, a 1. septembra počinju radovi u zoni raskrsnice Molerove sa Njegoševom ulicom, kao i na delu ove ulice od raskrsnice sa Krunskom do raskrsnice sa Hadži Đerinom ulicom.

Tokom 61 dana trajanja rekonstrukcije, u zoni radova biće privremeno obustavljen saobraćaj. Sekretarijat za saobraćaj izdao je delimično rešenje za postavljanje privremene saobraćajne signalizacije u ovom delu ulice, za zatvaranje saobraćaja, zauzeće i iskop delova kolovoza, trotoara i parking mesta.

Sa završetkom ovih radova, 1. novembra 2022. biće završeni svi predviđeni radovi u sklopu rekonstrukcije za blok ulica Koče Kapetana i Molerove na Vračaru.

Desetog oktobra, Sedmog jula i Prvog maja…

Tokom radova JKP „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“ do 17. novembra 2022. u ulicama Desetog oktobra, Sedmog jula i Prvog maja doći će do izmene u režimu saobraćaja po fazama:

 • faza 1.2: izmena režima saobraćaja duž Desetog oktobra, na delu između Živojina Tabakovića i Prvog maja (radovi na kolovozu), do 5. septembra 2022;
 • faza 2 (Tip 1,Tip 2,Tip 3 i Tip 4): izmena režima saobraćaja duž Prvog maja na delu između Desetog oktobra i raskrsnice sa Zelenčeva (radovi na kolovozu, u dužini od po maksimum 50 m), od 6. septembra do 18. oktobra 2022;
 • faza 3 (Tip 1,Tip 2,Tip 3, Tip 4 i Tip 5): izmena režima saobraćaja duž Sedmog jula na delu od Desetog oktobra do raskrsnice sa Lipljanska (radovi na kolovozu, u dužini od po maksimum 50 m), od 19. oktobra do 17. novembra 2022.

Joze Šćurle…

Tokom radova na izgradnji kanalizacione mreže, čiji je investitor Grad Beograd za potrebe Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda JP, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Joze Šćurle, do 4. oktobra 2022, po fazama.

Bulevar JNA…

Tokom radova na popravci javnih saobraćajnih površina izvedenih od betonskih ploča i kocke, koje izvodi JKP „Beograd put“, biće izmenjen režim saobraćaja u Bulevaru JNA od br. 17 do Ulice Slobodana Jovića (smer ka „Trošarini“), po fazama, do 8. oktobra 2022.

Beogradska…

Tokom izvođenja radova na izgradnji dvostrano uzidanog stambeno-poslovnog objekta, biće zauzet trotoar i tri parking mesta u Beogradskoj ispred br. 21, do 31. decembra 2022.

Milovana Lazarevića…

Tokom radova na rekonstrukciji ulice i izgradnji nedostajuće infrastrukture, koje izvodi Sekretarijat za komunalne i stambene poslove za potrebe Direkcije za građevinsko zemljište i igradnju Beograda JP, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Milovana Lazarevića u Lazarevcu na katastarskim parcelama br.3411/1 i 1766/1 KO Petka i 713/1 KO Šušnjar u dužini od oko 1150 m, do 11. novembra 2022.

Oblakovska, Save Kovačevića, Mostarska i Mileta Cerovca…

Tokom radova koje izvodi grad Beograd, za potrebe Direkcije za građansko zemljište i izgradnju Beograda JP, radovi će se obavljati pod saobraćajem u Oblakovskoj, Save Kovačevića, Mostarskoj i Mileta Cerovca, do 10. januara 2023.

Bulevar patrijarha Pavla…

Tokom izvođenja radova na izgradnji saobraćajnice Bulevar patrijarha Pavla i dvokolosečne tramvajske pruge sa pratećom infrastrukturom, II etapa od km 1+940.00 do Pere Velimirovića opštine Rakovica, biće izmenjen režim saobraćaja u Bulevaru patrijarha Pavla, II etapa, od km 1+940.00 do raskrsnice sa Pere Velimirovića, do 1. oktobra 2022.

Trg Zorana Đinđića…

Tokom radova JP „Putevi Srbije“ na izgradnji privremene devijacije 4 na mestu izgradnje petlje (nadvožnjaka) na Surčinskom putu, tercijarna saobraćajnica u produžetku Trga Zorana Đinđića, u zoni petlje Surčin-jug, biće zatvorena za saobraćaj do 31. oktobra 2022.

Radovi u toku

****************************************************************************

Završeni radovi i izmene

U ovom delu će biti objavljeni radovi koji su završeni tokom meseca.

Koncert na Ušću…

Zbog koncerata „Karmina Burana“ i „Muzička vizija Balkana“, na Novom Beogradu 3. septembra 2022. doći će do izmena na linijama javnog gradskog prevoza. Više informacija pročitajte OVDE.

Vojvode Micka Krstića…

Tokom radova koje izvodi JKP „Beograd put“ na redovnom održavanju, za saobraćaj će biti zatvorena Vojvode Micka Krstića, između ulica Patrisa Lumumbe i Marijane Gregoran, do 3. septembra 2022.

Maršala Tolbuhina…

Tokom radova JKP „Beograd put“ do 5. septembra 2022. doći će do izmene u režimu saobraćaja u Bulevaru maršala Tolbuhina od ulice Palmira Toljatija do ulice Gramšijeve u smeru ka Bulevaru Nikole Tesle.

Molerova…

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ radiće rekonstrukciju vodovodne mreže u Molerovoj na Vračaru, od Makenzijeve do Koče Kapetana i Njegoševe, do 2. septembra 2022.

U delu Molerove ulice, od raskrsnice sa Makenzijevom do raskrsnice sa Njegoševom, biće privremeno obustavljen saobraćaj. Sekretarijat za saobraćaj izdao je delimično rešenje za postavljanje privremene saobraćajne signalizacije u ovom delu ulice, za zatvaranje saobraćaja, zauzeće i iskop delova kolovoza, trotoara i parking mesta.

Radovi se izvode u sklopu rekonstrukcije za blok ulica Koče Kapetana i Molerova.

Gradski park…

Tokom radova na rekonstrukciji toplovodne mreže, koje izvodi JKP „Beogradske elektrane“, za saobraćaj će biti izmenjen režim saobraćaja u Nemanjinoj od Gradskog parka – deo 1 do Gradskog parka – deo 2 i od Gradskog parka – deo 1 do ugla sa Nemanjinom, kao i od Gradskog parka – deo 2 do ugla sa Nemanjinom, faza 2, do 4. septembra 2022.

Okretnica „Vidikovac“

Rekonstrukcija autobuske okretnice „Vidikovac“ trajaće do 4. septembra 2022, pa je zbog toga došlo do izmena na linijama javnog gradskog prevoza. Više informacija na OVOM LINKU.

Rabina Alkalaja…

Tokom radova na rekonstrukciji primarnog kišnog kolektora u ulicama Bežanijska, Rabina Alkalaja i Oračka, koje izvodi Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, za saobraćaj će biti zatvorene sledeće ulice:

 • raskrsnica Oračke i Rabina Alkalaja, od raskrsnice sa Svetosavskom do raskrsnice sa Vasilija Vasiljevića, do 5. septembra 2022.

Marka Čelebonovića…

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju Ulice Marka Čelebonovića u Beogradu – faza 1, od 3. do 9. septembra 2022. doći će do promena u radu linija javnog prevoza.
INFORMACIJE.

Promocija oficira VS…

Povodom promocije novih oficira Vojske Srbije od 16. do 18. septembra 2022. doći će do zatvaranja ulica i izmena u radu vozila javnog gradskog prevoza. Više informacija potražite na OVOM LINKU.

F1 Show Run…

Egzibiciona vožnja formule 1 – F1 Show Run biće održana 17. septembra 2022. u centru grada, a tim povodom doći će do izmena u saobraćaju. Više informacija objavili smo OVDE.

Marka Čelebonovića…

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju od 3. do 16. septembra 2022, za saobraćaj će biti zatvorena Marka Čelebonovića od Ulice partizanske avijacije do Ulice Rajkove i to:

 • od Partizanske avijacije do Rajkove od 3. do 9. septembra 2022;
 • od Dr Huga Klajna do Partizanske avijacije od 10. do 16. septembra 2022.

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju koje izvodi JKP „Beograd put“, u periodu od 17. do 26. septembra 2022. za saobraćaj će biti zatvorena Marka Čelebonovića, i to:

 • od Rajkove do Norveške, od 17. do 21. septembra 2022;
 • od Norveške do Dr Huga Klajna od 22. do 26. septembra 2022.

Formula 1 u Beogradu…

Tokom organizacije Red Bull F1 Showroom, biće zatvorena za saobraćaj ulice Kralja Milana, Terazije Kolarčeva, Makedonska od Kolarceve do Dečanske, Trg republike, Vase Čarapića i Studentski trg, od 16. septembra u 18.00 do 18. septembra 2022. u ponoć.

Knez Miletina…

Tokom radova JP Beogradske elektrane u periodu od 2. do 12. septembra 2022. Knez Miletina ulica na delu od Budimske do Gundulićevog venca biće zatvorena za saobraćaj.

Petlja Zmaj…

Tokom radova na rekonstrukciji u zaštitnom pojasu distributivne vodovodne mreže, koje izvodi Grad Beograd za potrebe Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda JP, biće izmenjen režim saobraćaja u ul. Auto-put za Novi Sad, u zoni petlje Zmaj, saobraćajnica T6, do 14. septembra 2022.

Štrosmajerova…

Tokom izvođenja radova na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže na području Starog jezgra Zemuna, za saobraćaj će biti zatvorena Štrosmajerova, od raskrsnice sa Glavnom do raskrsnice sa Nemanjinom i Svetosavskom, do 21. septembra 2022.

 • Tokom druge faze radova za saobraćaj se zatvara Štrosmajerova od raskrsnice sa Akademskom do raskrsnice sa Nemanjinom i Svetosavskom, do 16. septembra.
 • Završna faza radova, do 21. septembra podrazumeva zatvaranje kolovoza u zoni raskrsnica Štrosmajerova, Nemanjina i Svetosavska.

Turgenjevljeva…

Tokom radova radova na izgradnji sekundarne fekalne kanalizacije u regulaciji postojeće saobraćajnice, koje izvodi Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda JP, za saobraćaj će biti zatvorena Turgenjevljeva bliže Kirovljevoj, do 15. septembra 2022.

Stevana Markovića…

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji i dogradnji stambenog objekta, biće zauzet deo kolovoza, trotoara i parking mesta u Stevana Markovića ispred br. 5, utorkom i subotom do 20. septembra 2022.

Bulevar umetnosti…

Tokom radova na rekonstrukciji distributivnog toplovoda sa priključcima, koje izvodi JKP „Beogradske elektrane“, biće izmenjen režim saobraćaja u Bulevaru umetnosti, od raskrsnice sa Bulevarom Zorana Đinđića do Bulevara Arsenija Čarnojevića, do 15. septembra 2022.

Naselje Altina…

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji Ulice Pavla Vuisića u naselju Altina, na delu od zone raskrsnice sa Simona Bolivara do zone raskrsnice sa Emila Zatopeka u dužini od 250 metara, do 15. septembra 2022. doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja predmetne deonice, pa će vozila sa linija 81 i 81L saobraćati u smeru ka okretnici „Altina 1“ – Pavla Vuisića, Amadova, Justina Popovića, Dragačevskih trubača, Altina 1.

U smeru ka okretnici „Novi Beograd (Paviljoni)“ – Pavla Vuisića, Svetomira Đukića, Justina Popovića, Grigorija Božovića, Pavla Vuisića i dalje redovno.

Na izmenjenom delu trase, vozila će koristiti privremena stajališta.

U smeru ka okretnici „Altini 1“:

 • Amadova – u Pavla Vuisića, neposredno ispred zone raskrsnice sa Amadovom;
 • Emila Zatopeka 1 – u Justina Popovića, na poziciji oko 40 metara ispred zone raskrsnice sa Emila Zatopeka;
 • Dijega Rivere 1 – u Justina Popovića, na poziciji oko 10 metara ispred zone raskrsnice sa Dijega Rivere.

U smeru ka okretnici „Novi Beograd (Paviljoni)“:

 • Svetomira Đukića – u Svetomira Đukića, na poziciji oko 30 metara posle zone raskrsnice sa Pavla Vuisića;
 • Emila Zatopeka 1 – u Justina Popovića, na poziciji oko 30 metara posle zone raskrsnice sa Emila Zatopeka.

Tokom izvođenje radova Amadova će biti jednosmerna u smeru ka Justina Popovića i Grigorija Božovića u smeru ka Pavla Vuisića.

Sremska…

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji Sremske ulice sa infrastrukturom u postojećoj regulaciji sa uklapanjem u postojeće stanje ulica Maršala Birjuzova, Terazije, Knez Mihailova i Kolarčeva, u skladu sa faktičkim stanjem na terenu, na delovima katastarskih parcela 2155/1, 2211/1, 2213, 2917, 2922, 2076, 2885, 1848 i 2886 KO Stari grad, biće zatvoren saobraćaj, zauzet i raskopan kolovoz u Maršala Birjuzova, od pešačkog prolaza ka Zelenom vencu do Sremske i u Sremskoj, od Maršala Birjuzova do Knez Mihailove, zauzet i raskopan trotoar u Knez Mihailovoj, na delu između Sremske, Terazija i Kolarčeve, zauzet deo kolovoza i taksi stajališta na Terazijama, zbog formiranja koridora za pešake i izmenjen režim saobraćaja u Kolarčevoj, na delu od Makedonske do Terazija, do 21. septembra 2022, po fazama.

 • Faza 1
  Zatvoren saobraćaj, zauzet i raskopan kolovoz u Maršala Birjuzova, od pešačkog prolaza ka Zelenom vencu do Sremske i u Sremskoj, od Maršala Birjuzova ka Knez Mihailovoj (do kolskog ulaza u objekat u Sremskoj 3).
 • Faza 2
  Zatvoren saobraćaj, zauzet i raskopan kolovoz u Sremskoj, od kolskog ulaza u objekat u Sremskoj 3 do Knez Mihailove.
 • Faza 3
  Zauzet i raskopan trotoar u Knez Mihailovoj, na delu između Sremske i Terazija i zauzet deo kolovoza i taksi stajališta na Terazijama.
 • Faza 4
  Zauzet i raskopan trotoar u Knez Mihailovoj, na delu između Terazija i Kolarčeve i izmenjen režim saobraćaja u Kolarčevoj, na delu od Makedonske do Terazija.

Narodnog fronta, Beogradska i Vučkova…

Tokom izvođenja radova koje obavlja JP „Putevi Srbije“ na održavanju državnog puta II-B reda broj 350, Narodnog fronta Dražanj km 0+000 do km 1+500, L=1,5 km, biće odobreno tehničko regulisanje saobraćaja u Beogradskoj, od raskrsnice sa 7. jula do raskrsnice sa Narodnog fronta i Vučkovom i u Vučkovoj, od raskrsnice sa Sarajevskom do raskrsnice sa Beogradskom i Narodnog fronta, do 14. septembra 2022. biće zatvorena za saobraćaj.

Naselje Dražanj…

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici narodnog fronta (državni put IIB reda br.350) u naselju Dražanj u Grockoj, na delu od zone raskrsnice Beogradske i Vučkove, doći će do promena u radu linija javnog prevoza narednih 1.500 metara prema naselju Umčari.

Do 14. septembra 2022. zatvaraju se pomenute deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati izmenjenim trasama.

Vozila na linijama 351, 352, 352A, 355 i 355B u oba smera, zatim na linijama 355A i 361B u smeru ka Dražnju i linijama 353 i 361L u smeru ka Šumicama saobraćaće do stajališta „Umčari (Šefkać)“, gde će vršiti promenu smera kretanja na raskrsnici Nemanjine i Narodnog fronta.

Autobusi na liniji 350 u oba smera saobraćaće pod oznakom 350L na relaciji Dražanj – Vučkova – Beogradska – Raljska – Senajska – Srećka Jovanovića – naplatna rampa „Mali Požarevac“ – Auto-put za Niš – naplatna rampa „Umčari“ – Moše Pijade – Umčari – Maršala Tita – Dobrivoja Mihajlovića – Živkovac.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog prevoza.

(danubeogradu.rs)