Naslovna » Izlasci » Akcije » 14. Čukarička ferijalna roštiljijada na Adi Ciganliji
Čukarička ferijalna roštiljijada na Adi Ciganliji
Čukarička ferijalna roštiljijada na Adi Ciganliji

14. Čukarička ferijalna roštiljijada na Adi Ciganliji

Po četrnaesti put, Ferijalni savez Čukarica u subotu, 27. maja 2023, na Adi Ciganliji organizuje manifestaciju Čukarička ferijalna roštiljijada.

Pod sloganom „Ćumurom sa humorom“ od 10.00 do 20.00 RoštiljijADA se održava u saradnji sa JP „Ada Ciganlija“, a pod pokroviteljstvom Gradske opštine Čukarica, Turističke organizacije Čukarica i Turističke organizacije Beograda.

Ova turistička, a pre svega porodična, sportsko-zabavna i kulturna manifestacija je jedino gastronomsko takmičenje na kojem amateri mogu pobediti profesionalce.

U okviru roštiljijade organizuje se i takmičarski festival folklora „Čukaričko se kolo vije“, festival tradicionalnih sportskih nadmetanja, a biće tu i mnoge aktivnosti za najmlađe, za koje su zaduženi animatori iz „Moj super raspust“.

U programu za pamćenje šampioni će biti svakako i dobrovoljni davaoci krvi.

RoštiljijADA na Adi Ciganliji kod golf terena biće centar druženja, zabave i sportskih takmičenja koja će pratiti ko drugi, nego pravi poznavaoci sporta, a to su studenti i profesori Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Naravno, neće izostati ni ples, zajedničke vežbe na otvorenom, a na manifestaciji će učestvovati i Srpska federacija kompanijskog sporta. Ekipe od pet članova mogu da prijave amateri, profesionalci, blogeri, domaćice, prijatelji, komšije, uža ili šira familija, kao i kolege s posla. Pobedničke timove očekuju vredne nagrade, pehari i diplome. (danubeogradu.rs)