Naslovna » BG špijun » Čuvari formule, Školska nedelja, Trolovi, Dani strave i brojni drugi događaji u CineStar bioskopima u Srbiji
CineStar bioskopi: Dani strave
CineStar bioskopi: Dani strave

Čuvari formule, Školska nedelja, Trolovi, Dani strave i brojni drugi događaji u CineStar bioskopima u Srbiji

Novi bioskopski hitovi za sve uzraste i ukuse, kao i posebni događaji, obeležiće sedmicu pred nama u CineStar bioskopima u Srbiji.

Publiku u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Zrenjaninu (BIG) i Pančevu (BIG) očekuju Dani strave (26. oktobar – 5. novembar), pretpremijerno najnoviji film Dragana Bjelogrlića o kome se dosta priča na festivalima i u domaćim medijima – „Čuvari formule“, romantična korejska drama „Prošli životi“, koju porede sa stilom Vudija Alena, animirani hit „Trolovi: Bend na okupu“, kao i „Školska nedelja u CineStaru“ (do 27. oktobra) sa ulaznicom od 250 dinara.

Horor večeri u CineStaru – Dani strave

Uz ulaznicu za bilo koji od horor filmova na programu, na blagajnama se ostvaruje pravo na poseban meni sa 50% popusta. Na programu su: „Pet noći kod Fredija“, „Isterivač đavola: Vernik“, „Slagalica strave X“, „Opatica iz pakla 2“, a pretpremijerno 31. oktobra i 1. novembra biće prikazan film o kom pričaju svi ljubitelji dobrog horora – „Dragi Dejvid“.

Ova jeziva priča zasnovana je na istinitim događajima, a počela je 7. avgusta 2017. godine kada je karikaturista Adam Elis počeo da prepričava događaje u kojima duh preminulog deteta teroriše njegov stan i pokušava da mu oduzme život. Njegov početni tvit snažno je odjeknuo među online publikom koja je počela da deli priču.

Za sve odvažne koji se ne plaše horor filmova preporuka je da se ovi filmovi dožive u 4DX formatu sa pokretnim sedištima i posebnim zvučno-vizuelnim efektima u CineStar bioskopima Ada mall Beograd i BIG Novi Sad.

A to nije sve…

Pretpremijerno, 25. oktobra, u bioskope stiže drama reditelja Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule“. Više o ovom domaćem filmu pročitajte ovde, a na tom linku možete videti i trejler.

Romantičnu dramu „Prošli životi“ predstavili smo na ovom linku, a od 26. oktobra možete je pogledati u CineStar bioskopima Ada mall Beograd i BIG Novi Sad.

Za najmlađe gledaoce stiže film „Trolovi: Bend na okupu„, nastavak animiranog hita o čuvenim simpatičnim junacima. Film je sinhronizovan na srpski jezik i premijerno se prikazuje 28. oktobra.

U toku je i „Školska nedelja“ koja traje do 27. oktobra.

Reč je o posebnom događaju kada sa svojim razredima, grupama i timovima deca mogu pogledati najbolje filmske hitove po ceni od SAMO 250 dinara. Posebna preporuka filmova za školsku projekciju su sinhronizovana ostvarenja „Drevna mišologija“ i „Mavka: Zaštitnica šume“.

(danubeogradu.rs / ProPR)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.