Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » De Limanos promovišu debi album nastupom u Beogradu
Elektropionir: De Limanos i The Phonerings
Elektropionir: De Limanos i The Phonerings

De Limanos promovišu debi album nastupom u Beogradu

Novosadski pank-rok bend De Limanos predstaviće debi album „Blender“ u subotu, 2. marta 2024. od 21.00, na koncertu u klubu „Elektropionir“ (Cetinjska 15).

Svojevrsni konglomerat muzičara iz različitih pank-hardkor bendova devedesetih i dvehiljaditih godina, De Limanos je nastao u novembru 2020. godine. Osnovali su ga višedecenijski pripadnici novosadske andergraund scene: Nikola Gvozdenović – Džora (Genocid, Blitzkrieg, Radio London, Anal Gestapo) i Dušan Ječmenica – Dulles (KNO, Mitesers, Atheist Rap, Boye, GBB…) kao gitaristi, Saša Karanović – Kara (Chronic Infection, Mitesers, Blitzkrieg, Lazarath, The Bayonets…) na basu i Nemanja Dukić – Duka (Blitzkrieg, Moraš živeti drugačije, Dva minuta mržnje) kao vokal.

Album „Blender“ sniman je od 2021. do 2023. u različitim uslovima i sadrži 11 žanrovski raznovrsnih pesama, čiji su autori različiti. Biće dostupan tokom koncertne večeri po promo ceni od 500 dinara.

„Blender“ je najavljen sa šest singlova, od kojih je najveću pažnju privukla pesma „Provalija“.

Gosti na promociji biće beogradski post-hardkor trio The Phonerings. Predstaviće pesme sa predstojećeg izdanja, koje je u pripremi, kao i prethodnog albuma „Osam pesama“.

Ulaznice je moguće kupiti na dan koncerta, po ceni od 700 dinara. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.