Naslovna » BG svaštara » Horoskop » Nedeljni horoskop, 26. maj – 1. jun 2024: Škorpijama je vreme za sistematske preglede
Nedeljni horoskop (foto: Allef Vinicius / Unsplash)
Nedeljni horoskop (foto: Allef Vinicius / Unsplash)

Nedeljni horoskop, 26. maj – 1. jun 2024: Škorpijama je vreme za sistematske preglede

Otkrijte šta zvezde predviđaju za vaš znak od 26. maja do 1. juna 2024! Pročitajte naš nedeljni horoskop za poslovne i lične savete, kao i citat nedelje.

CITAT NEDELJE

Ne valja se zadržavati na snovima i zaboraviti da živiš, zapamti to.
(Dž. K. Rouling, engleska spisateljica; rođena 1965)

OVAN

Ove nedelje imaćete dodatnu energiju za posao i posle dužeg vremena osetićete se ambiciozno. Dakle, dobro je vreme za projekte, pa pokažite šta znate. Uživajte u društvu i planirajte romantični izlazak. Pokušajte da se ne opteretite, poštujte potrebe svog tela.

BIK

Dobra vam je komunikacija i fokus na poslu. Ovo je idealno vreme za pokretanje novih ideja. Osećate se privlačno. Slobodni bikovi imaju šansu da naiđu na novu ljubav. Meditacija može da stabilizuje zdravstveno stanje. Potrebni su vam i vitamini.

BLIZANCI

Biće neočekivanih situacija, pa je potrebno da se prilagodite okolnostima. Budite pažljivi kako na poslu tako i u odnosima sa dragim ljudima. Razgovor o trenutnoj situaciji ali i o budućnosti uvek može da pomogne u vezi. Prijaju vam intelektualno stimulativne osobe. Što se zdravlja tiče, može doći do mentalnog umora i zbunjenosti. Spavanje i zdrava ishrana kao i više kretanja sigurno će vam pomoći da se osnažite.

RAK

Predstojećih dana bićete odgovorniji i disciplinovaniji nego inače i to će vam prijati i izazvati zadovoljstvo na poslu. Zadovoljstvo na poslu daće vam poleta i na emotivnom planu. A kad je sve u redu sa emocijama i fizički ćete se osećati mnogo bolje. Malo više sna i fizičkih aktivnosti učiniće vam život još lepšim.

LAV

Sunce u Lavu daje kreativnu energiju i samopouzdanje. Važno je ne reagujete na provokacije pa neće biti problema sa saradnicima. Može da varniči ove nedelje i na emotivnom planu, pa bi trebalo da ostanete mirni. Tražićete neki kutak u kom možete da budete malo sami. Budite obazriviji na ulici. Hodajte više i brže.

DEVICA

I ranije vam je bilo teško da učite, ali radite takav posao u kom je usavršavanje neophodno, pa ne vredi da se odupirete. Fokusirajte se. Malo će da vas iznervira dominantno ponašanje osobe u vašoj neposrednoj blizini. Morate da se oslobodite stresa i da ne budete toliki perfekcionista.

VAGA

Ne zaboravite da možete da budete efikasniji ako ste u timu i ako dobro sarađujete sa bliskim kolegama. Naredni dani dobri su za poboljšanje odnosa na radnom mestu. Merkur u biku vas podstiče na otvorenu komunikaciju o osećanjima u vezi. Potrebno vam je da vas neko šarmira. Smetaju vam promene vreme i ne prija vam kiša. Dobro reagujete na sve toplije dane, ali morate da smanjite obroke i da pijete više vode.

ŠKORPIJA

Svesno ili nesvesno upleli ste se u tračeve, pa pokušajte da se iskobeljate dok ne postane veoma neprijatno. Osetićete novu strast ako ste u vezi, dok slobodne škorpije mogu biti iznenađene intenzivnim susretom. Obratite pažnju na signale koje šalje vaše telo – vreme je za sistematski pregled, kao i za fizičke pripreme za odlazak na odmor.

STRELAC

Optimizam koji gajite dobro dođe, ali nedostatak energije može da navuče na vas poglede kolega koji vam neće prijati. Snizite ton kad ste u emotivnom dijalogu, jer može pogrešno da se shvati vaš nastup. Čuvajte se prehlade, a ako vas ipak strefi – lečite se, neobraćanje pažnje nije dobro.

JARAC

Veoma smeta kad neko pomisli pa i izgovori da niste odgovorni. Ne dozvolite da to i stvarno vidi. Ne plašite se teških i napornih zadataka. Nije vreme za egocentričnost. Budite spremni na kompromis i za zdravo partnerstvo ako ste već u vezi. Brinite više o svom mentalnom zdravlju.

VODOLIJA

Može doći do promena iako ne volite promene. Shvatite da je ovo vreme kad se brzo živi. Ne plašite se novih ideja i prilagodite se okolnostima. Iako vas plaše otvoreni razgovori o emocijama – dajte sve od sebe. Slobodne vodolije mogu da naiđu na intrigantnu osobu. Manje nezdrave hrane i više fizičke aktivnosti učiniće čuda za vaše telo.

RIBE

Iako već znate gde ćete na odmor, razmišljajte o poslu kad ste na poslu. Iskoristite novu energiju za umetničke projekte ili rad koji zahteva maštu – prijaće vam i emotivno. Stari zdravstveni problemi mogu da postanu opet aktuelni ako niste odgovorni.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.