Naslovna » BG svaštara » Horoskop » Nedeljni horoskop, 30. jun – 6. jul 2024.
Nedeljni horoskop (foto: Pixabay)
Nedeljni horoskop (foto: Pixabay)

Nedeljni horoskop, 30. jun – 6. jul 2024.

Otkrijte šta zvezde predviđaju za vaš znak od 30. juna do 6. jula 2024! Pročitajte nedeljni horoskop za poslovne i lične savete, kao i citat nedelje.

Svaki korak, ma koliko mali bio, vodi nas ka nečemu velikom.
(Herman Hese, nemački književnik i slikar; 1877-1962)

OVAN

Posao: Ove nedelje, obratite pažnju na detalje kako biste izbegli greške pre odlaska na godišnji odmor. Iskoristite preostalu energiju za završavanje važnih zadataka.

Ljubav: Letnje večeri su idealne za romantične šetnje i zajedničke trenutke s partnerom. Slobodni Ovnovi neka budu otvoreni za nova iskustva i avanture.

Zdravlje: Pazite na hidrataciju i unosite dovoljno tečnosti tokom vrelih dana. Redovna fizička aktivnost na otvorenom će vam pomoći da se osećate sveže i energično.

BIK

Posao: Planiranje je ključ uspeha ove nedelje; pripremite se za sve izazove pre nego što se upustite u letnje avanture. Vaša upornost će biti nagrađena.

Ljubav: Planirajući zajednički odmor ili izlet sa partnerom. Romantični gest može da unapredi vezu. Ako niste u vezi, radite na sebi, a romansa će doći kad ne očekujete.

Zdravlje: Posvetite se opuštanju i pronalaženju unutrašnjeg mira. Balansirana ishrana bogata svežim namirnicama pomoći će vam da se osećate bolje.

BLIZANCI

Posao: Vaša kreativnost i inovativne ideje će doneti sveže perspektive u radnu sredinu. Iskoristite ovu nedelju za rešavanje starih problema na nov način.

Ljubav: Komunikacija s partnerom će biti ključna; planirajte zajedničke aktivnosti koje vas zbližavaju. Letnji dani su idealni za nove romantične trenutke.

Zdravlje: Aktivnosti na otvorenom će vam pomoći da ostanete u formi. Pazite na unos dovoljno tečnosti i hidrataciju.

RAK

Posao: Čak i saradnja s kolegama je na ceni. Iako se bojite da podelite posao, uradite to, jer će vam se kasnije isplatiti.

Ljubav: Letnji meseci donose priliku za produbljivanje emocija i jačanje veze. Romantične večeri na plaži ili piknici mogu da osveže odnose.

Zdravlje: Plivanje i druge aktivnosti u vodi mogu biti osvežavajuće. Odlazak na bazen ili na neko kupalište – nije gubljenje vremena ili bacanje para, kao što mislite.

LAV

Posao: Iskoristite svoju harizmu, jer letnji period može da donese nove poslovne mogućnosti, pa budite spremni da ih iskoristite.

Ljubav: Vaša strast i energija će osvežiti odnos sa partnerom koji preti da ode u monotoniju. Ako partner vidi vaš trud, možda ga to pokrene.

Zdravlje: Pazite na ishranu i unos dovoljno voća i povrća. Mogući su bolovi u leđima.

DEVICA

Posao: Ne ustručavajte se tokom sastanaka, otvoreno kažite šta mislite. I drugi će shvatiti da je važan vaš rad.

Ljubav: Prosto je: ako izađete u provod – flert je moguć, ako sedite u kući i bindžujete serije – do flerta neće doći. Odlučite sami.

Zdravlje: Stabilnost i jačina koju osećate može da potraje samo ako vodite računa o svom telu. Lenjost može da naruši zdravlje.

VAGA

Posao: Planovi su tu, energija za rad nije na kritičnom nivou, pa izbalansirajte svoje obaveze i sve će biti u redu.

Ljubav: Čikanje partnera zbog sitnica može da dovede do konflikta. Ukoliko ste sigurni da želite da budete u toj vezi – birajte reči. Slobodnjacima će prijati iznenadno poznanstvo.

Zdravlje: Održavajte ravnotežu između rada i odmora kako biste izbegli iscrpljenost. Ne prijaju vam visoke temperature, pa se pridržavajte „letnjih“ saveta.

ŠKORPIJA

Posao: Stabilnost na poslu bez ikakvih uzbuđenja očigledno vam prija, ali ne toliko i prekovremeni rad. Odmor će dobro doći.

Ljubav: Neće biti trzavica, pa možete da se posvetite sebi, da „proučite“ partnera da biste kasnije osvežili vezu na obostrano zadovoljstvo. Slobodne Škorpije moraju da budu strpljive.

Zdravlje: Leto zahteva lakšu ishranu i više tečnosti, češće tuširanje ili kupanje, izbegavanje izlaska kad je najjače sunce. Ne uzimajte olako savete lekara.

STRELAC

Posao: Razmislite dobro o druženju sa kolegama van poslovnog okruženja. Nije baš dobro da prijateljima sa posla otkrivate svoju intimu – držite se poslovnih tema.

Ljubav: Otvorenost i iskrenost su ključ za uspeh vaše veze ove nedelje. Provedite više vremena s partnerom u opuštajućim aktivnostima.

Zdravlje: Klima je dobra za rashlađivanje, ali ne i boravak ispod nje, može da vas „produva“ pa da imate problema sa ukočenošću. Obratite pažnju i na takve „sitnice“.

JARAC

Posao: Mali nesporazum ove nedelje može kasnije da se pretvori u veći problem. Dakle, morate da razrešite situaciju što pre.

Ljubav: Pravovremeno planiranje slobodnog vremena donosi potreban mir u odnosu sa partnerom. Za slobodne Jarčeve predstoje novi lepi momenti, koji mogu da preokrenu pogled na svet.

Zdravlje: Zdrava ishrana bogata proteinima pomoći će vam da održite energiju. Ukoliko imate hronične zdravstvene probleme, budite u narednom periodu veoma oprezni.

VODOLIJA

Posao: Ne ide baš po planu, zar ne?! Pa, ne možete samo da sedite i da čekate da se nešto promeni samo od sebe. Jeste da je miran period i vreme godišnjih odmora, ali bar možete da napravite plan za dalje aktivnosti.

Ljubav: Slobodne Vodolije mogu da dožive nova poznanstva, a oni u vezama ne bi trebalo da se „zaključaju“ i da kriju osećanja, ali im je potrebna inspiracija.

Zdravlje: Unos zdravih masti i vitamina pomoći će vam da se osećate bolje, takođe: izbegavajte veliki fizički napor kad je najveća vrućina i češće se rashlađujte.

RIBE

Posao: Vaša marljivost i predanost će da se isplate. Postoji mogućnost za nagradu ili poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav: Konačno, period harmonije i mira. Slobodne Ribe mogu naići na novo poznanstvo preko poznanika.

Zdravlje: Od kvalitetnog sna mnogo zavisi kako ćete da se osećate preko dana. Jedite češće, ali manje obroke i izbegavajte alkohol.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.