Naslovna » BG svaštara » Horoskop » Nedeljni horoskop, 7-13. jul 2024.
Nedeljni horoskop (foto: Pixabay)
Nedeljni horoskop (foto: Pixabay)

Nedeljni horoskop, 7-13. jul 2024.

Otkrijte šta zvezde predviđaju za vaš znak od 7. do 13. jula 2024! Pročitajte nedeljni horoskop za poslovne i lične savete, kao i citat nedelje.

Život je kratak, ali uvek ima vremena za ljubaznost.
(Ralf Valdo Emerson, američki filozof i književnik; 1803-1882)

OVAN

Posao: Nedelja donosi priliku za rešavanje dugotrajnih problema; iskoristite svoju energiju da postignete napredak. Budite pažljivi u komunikaciji s kolegama kako biste izbegli nesporazume.

Ljubav: Otvorenost i iskrenost će poboljšati vašu vezu. Planirajte zajedničke aktivnosti koje će vas zbližiti. Slobodnjacima će prijati predah, jer znaju da će uskoro doći do novih lepih momenata.

Zdravlje: Pazite na ishranu i unosite više svežeg voća i povrća. Redovno vežbanje će vam pomoći da se osećate vitalno.

BIK

Posao: Fokusirajte se na detalje i preciznost u radu. Ova nedelja može doneti nepredviđene zadatke, pa budite spremni na prilagođavanje.

Ljubav: Provedite kvalitetno vreme s partnerom, pikirajte dane vikenda. Što se tiče stvari koje vas muče, bilo bi bolje da prvo porazgovarate sa intimnim prijateljem.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje emotivno zdravlje i praktikujte tehnike opuštanja. Balansirana ishrana će vam pomoći da se osećate bolje.

BLIZANCI

Posao: Kreativnost će vam pomoći da pronađete inovativna rešenja za poslovne izazove. Ne ulazite u rasprave sa kolegama.

Ljubav: Iskreni razgovor može da osveži vašu vezu. Ovo leto nije vreme za promene. Slobodni Blizanci mogu da upoznaju nekog preko prijatelja.

Zdravlje: Redovna fizička aktivnost, poput trčanja ili plivanja, pomoći će vam da se osećate energično. Pazite na hidrataciju, posebno tokom toplih dana.

RAK

Posao: Razmišljate o tome kako bi bilo lepo da promenite posao, ali ovo nije vreme za donošenje pravih odluka – sačekajte jesen. Sada se posvetite trenutnim zadacima i biće sve u redu.

Ljubav: Emocionalna bliskost s partnerom daje vam osećaj sigurnosti, pa ne talasajte bez potrebe. Planirajte romantične trenutke.

Zdravlje: Pronađite nove načine za oslobađanje od stresa. Plivanje ili druge aktivnosti u vodi mogu biti osvežavajuće.

LAV

Posao: Iskoristite svoju lidersku energiju za vođenje timskih projekata ka uspehu. Budite otvoreni za nove ideje i predloge kolega.

Ljubav: Planirajte zabavne aktivnosti s partnerom koje će vam pomoći da se opustite i uživate u zajedničkom vremenu. Vaša strast će doneti osveženje u vezu. Slobodni Lavovi su ove nedelje lenji za akciju.

Zdravlje: Nekoliko važnih upozorenja za predstojeće dane: pazite na pritisak, budite aktivniji ali rano ujutru ili kasnije uveče, jedite lakšu hranu – više salate, manje ‘teških’ jela.

DEVICA

Posao: Samo ako sve dobro organizujete efikasno ćete završiti sve obaveze. Ove nedelje fokusirajte se na poboljšanje radnih procesa.

Ljubav: Na raskrsnici ste, ne poveravate se partneru, sve se više povlačite u sebe. Uskoro će to postati očigledno. Partner vas želi, pa samo od vas zavisi da li ćete nastaviti dalje. Slobodnjaci bi trebalo da su aktivniji na društvenim mrežama.

Zdravlje: Pridržavajte se saveta lekara tokom vrelih dana, smanjite fizičke aktivnosti, a opet – samo sedenje vam neće prijati. Dakle, budite umereni u svemu – to je uvek dobro rešenje!

VAGA

Posao: Vaša sposobnost balansiranja između obaveza biće od velike koristi ove nedelje. Budite otvoreni za saradnju i timski rad.

Ljubav: Harmonija u vezi donosi osećaj mira i zadovoljstva, ali je potrebno više truda. Bilo bi dobro da se slobodne Vage fokusiraju na odnose sa prijateljima ove nedelje, a ne na traženje nove ljubavi po svaku cenu.

Zdravlje: Održavajte ravnotežu između rada i odmora kako biste izbegli iscrpljenost. Zdrava ishrana i smanjeni obroci ovih dana učiniće čuda.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša odlučnost i strast će vas izdvojiti u poslovnom okruženju. Iskoristite ovu energiju za realizaciju ključnih projekata.

Ljubav: Intenzivna osećanja mogu doneti duboku povezanost s partnerom. Mali ljubavni eksperimenti dozvoljeni su, ali granice moraju da postoje. Slobodnim Škorpijama nedostaje malo više tolerancije da bi došlo do bilo kakvih promena.

Zdravlje: Moguća je glavobolja i malaksalost ove nedelje. Večernje šetnje, čitanje lakog štiva i tiha muzikica veoma će da vam godi.

STRELAC

Posao: Potrebna vam je stabilnost na poslu, izbegavanje tračeva, pa čak priželjkujete i kolotečinu. Više vam prija zujanje klime na poslu, nego razgovori.

Ljubav: Otvorenost i iskrenost su ključ za uspeh vaše veze. Provedite više vremena s partnerom u opuštajućim aktivnostima. Više druženja sa ne tako bliskim ljudima, slobodnjacima mogu doneti lepa iznenađenja.

Zdravlje: Održavajte balans između fizičke aktivnosti i odmora. Pazite na unos tečnosti i hidrirajte se redovno.

JARAC

Posao: Malo ste ‘teški’ ovih dana za saradnju: ne slušate savete, čak biste rado uradili suprotno. Budite strpljivi.

Ljubav: Partneru je potrebna podrška ovih dana, ali kao da se trudite da to ne vidite. Ako želite da očeličite vezu, ponekad morate da budete i ‘rame za plakanje’. Slobodnim Jarčevima ovih dana nije lako, ali vrlo brzo će doći sve na svoje mesto.

Zdravlje: Zdrava ishrana bogata proteinima pomoći će vam da održite energiju.

VODOLIJA

Posao: Nedostaje vam motivacija. Niste ni svesni koliko finansije utiču na vašu stabilnost, pa je potrebna korekcija takvog pogleda na svet, na sam rad.

Ljubav: Slobodne Vodolije imaju mogućnost da se upuste u novu vezu, ali nisu sigurne da li ta veza ima neku budućnost. Ipak, radoznalost će da prevagne. One u vezi stalno prate slična pitanja: da li ih partner ceni, da li nešto može da bude ‘zauvek’, koliko biti tolerantan…

Zdravlje: Pazite na svoje mentalno zdravlje i praktikujte tehnike opuštanja. Unos zdravih masti i vitamina pomoći će vam da se osećate bolje.

RIBE

Posao: Morate da budete mudriji i da ne prizivate uzbuđenja i promene na poslu. Da li ste pomišljali da ste, u stvari, srećni što je sve ‘ravna linija’?!

Ljubav: Biće drame ove nedelje, ali će se sve smiriti kvalitetnim razgovorom, jer i partner i vi imate isti cilj – ljubav. Slobodne Ribe žele novu veliku avanturu, ali nije još vreme za to: čak je i flert dovoljan za dobar početak i lepše predstojeće nedelje.

Zdravlje: Ako se oslobodite stresa, ako usporite, ako se relaksirate, ako imate više trenutaka za sebe – život će biti bolji.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.