Naslovna » BG servis » Petrovdanski vašar 2024 u Obrenovcu
Petrovdanski vašar u Obrenovcu (foto: Pixabay)
Petrovdanski vašar u Obrenovcu (foto: Pixabay)

Petrovdanski vašar 2024 u Obrenovcu

Tradicionalni, Petrovdanski vašar u Obrenovcu, biće održan u četvrtak i petak, 11. i 12. jula 2024. od 8.00, zbog čega će doći i do izmena u saobraćaju.

Kao i svakog leta, tako će i ovog u centru Obrenovca biti tezgi na sve strane i zabave za decu ali i starije, hrana i piće i sve drugo što čini klasične vašare u Srbiji.

Izmene u saobraćaju

Tokom održavanja manifestacije Petrovdanski vašar, u Ulici Miloša Obrenovića, na delu od Ulice kneza Mihaila do Ulice kralja Petra I, zatim u Ulici Save Popovića Gembaša, na delu od Ulice Miloša Obrenovića do Ulice vojvode Mišića, delu Ulice majora Tepavca i u Ulici vašarište, na delu od Tamnavske do Ulice Miloša Obrenovića, od 11. jula, od ponoći do 13. jula, do 6.00, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Vozila na linijama javnog prevoza 911, 911A, 901 i 860R kretaće se za vreme održavanja manifestacije izmenjenom trasom. Umesto Ulicom Miloša Obrenovića, saobraćaće Belopoljskom ulicom, Tamnavskom, raskrsnicom Miloša Obrenovića i Zabranskog puta, pored TC NEST i dalje redovnim trasama. U suprotnom smeru vozila neće menjati trasu.

Umesto ulicama Miloša Obrenovića i Kralja Petra Prvog, vozila sa linija 912 i 912A će u smeru ka Nemanjinoj ulici saobraćati ulicama Ljube Nenadovića i Kralja Aleksandra Prvog, i dalje redovnim trasama. U suprotnom smeru vozila neće menjati trasu.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog prevoza. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.