Izdvajamo
Naslovna » Arhiva tagova: gardoš

Arhiva tagova: gardoš

Leto na Gardošu 2019.

Leto na Gardošu 2019.

U petak, 5. jula, predstavom „Pazi s kime spavaš 2“ počinje zemunska tradicionalna kulturna manifestacija Leto na Gardošu 2019.

Pročitaj više »

Leto na Gardošu 2018.

Leto na Gardošu 2018

Od petka, 6. jula, predstavom „Dva mirisa ruže“, počinje tradicionalna kulturna manifestacija Leto na Gardošu 2018 koja će trajati do 31. avgusta.

Pročitaj više »

Leto na Gardošu 2016 do 29. avgusta

Kulturna manifestacija Leto na Gardošu 2016 otvorena je predstavom „Veliki talas“, a ove godine trajaće do 29. avgusta.

Pročitaj više »

Zemun – istorija koja traje

Zemun

Zemun je vekovima bio grad, primeren vremenu. U neolitu naselje, kasnije rimski grad Taurunum, pa utvrđenje na obali Dunava.

Pročitaj više »

Gardoš – za umetnike i boeme

Gardoš – za umetnike i boeme

Srednjovekovno utvrđenje na desnoj obali Dunava kroz istoriju je bilo poznato kao Gardoš.

Pročitaj više »

Leto na Gardošu od 10. jula

Leto na Gardošu - Garavi sokak

Kulturna manifestacija Leto na Gardošu 2015 počinje u petak, 10. jula, predstavom „Dobro došli u kabare“, koju će izvesti glumci Tanja Bošković, Rade Marjanović i Uroš Martinović.

Pročitaj više »

Leto na Gardošu 2014 – od 11. jula do 7. septembra

Leto na Gardošu

Ovogodišnja kulturna manifestacija Leto na Gardošu počinje sutra pretpremijerom predstave „Pazi s kim spavaš“ u kojoj glavnu ulogu ima Mirka Vasiljević.

Pročitaj više »

Dani Vojvodine u Beogradu, 6. i 7. decembra

Novi Sad

Manifestacija Dani Vojvodine u Beogradu biće održana 6. i 7. decembra na nekoliko gradskih lokacija.

Pročitaj više »

Leto na Gardošu do 26. avgusta

Leto na Gardošu - predstave za decu

Kulturno-zabavna manifestacija Leto na Gardošu biće organizovana od 8. jula do 26. avgusta, uz brojne programe za decu i odrasle.

Pročitaj više »

Koncert „Ciganski kabare“ na Gardošu

U okviru programa „Leto na Gardošu 2012“ u sredu, 8. avgusta od 21.00, biće održan koncert „Ciganski kabare“ koji izvode Ljilja Stjepanović i prijatelji. Karte se prodaju na blagajnama Eventim-a i na Gardošu, sat vremena pred početak programa. U slučaju lošeg vremena predstave se neće odlagati, već će se igrati na sceni Doma vazduhoplovstva u Zemunu, u Štrosmajerovoj 3. Za …

Pročitaj više »

Leto na Gardošu 2012

Dečijom predstavom „Mala ljubavna bajka“, 9. jula, otvoreno je ovogodišnje Leto na Gardošu. Opština Zemun je pokrovitelj teatra na otvorenom, a raznovrsan umetnički program trajaće do 26. avgusta. Manifestacija je koncipirana tako da za svakoga ima ponešto – koncerti, drame, kabareo, dečje predstave i komedije. Predstave se igraju ponedeljkom, sredom i vikendom. (danubeogradu.rs) »»» PROGRAM MANIFESTACIJE «««

Pročitaj više »

Teslin dan u Zemunu 10. jula

U Zemunu će u utorak, 10. jula, na jedinstven način biti obeležen Teslin dan. Na različitim lokacijama, celodnevnim programom podsetiće se na Teslina velika dela, od svečane akademije Tesli u čast u opštini Zemun, preko tribine „Teslijanum“, u organizaciji Srpske kraljevske asocijacije akademika, inovatora i naučnika, do izložbe slika Udruženja „Široka staza“, postavke Muzeja „Nikola Tesla“ – Plavi portret u …

Pročitaj više »