Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » 88 Rooms Hotel
88 Rooms Hotel
88 Rooms Hotel

88 Rooms Hotel

Najsavremenija usluga, sa svim sadržajima u skladu sa potrebama i željama gosta, samo je deo ponude 88 Rooms Hotela u centru Beograda.

Kreativni tim koji ovaj objekat vodi pripremio je i mnogo više – tematske ture, VIP klubing ture, razgledanje Beograda, upoznavanje sa lepim mestima Vojvodine, istorijskim i prirodnim lepotama Srbije…

Na raspolaganju je i VIP konsijerž usluga prilagođena pojedinačnom gostu. Veći broj interesantnih programa lojalnosti namenjen je stalnim gostima, ali i svima koji hotelu poklone poverenje.

88 Rooms Hotel nalazi se u samom centru Beograda, sa samo jednim skretanjem sa autoputa E75 iz pravca aerodroma “Nikola Tesla” i pravca Niša. Do najpoznatijih gradskih zona – Knez Mihailove ulice, Skadarlije, Beogradske tvrđave, Botaničke bašte, Tašmajdanskog parka… dolazi se šetnjom u trajanju od par desetina minuta.

Enterijer hotela je moderno dizajniran, dominiraju svetli tonovi, jednostavne linije i kolor kombinacije. Sobe su funkcionalno i savremeno opremljene, lobi prostor izuzetno prijatan, a laundž bar i restoran na vrhu objekta, osim vrhunske usluge, pružaju nezaboravan pogled na Beograd. Spa i wellness prostor i potpuno opremljene konferencijske sale nalaze se u neposrednoj blizini.

Hotel ima šest spratova i raspolaže sa 85 soba i 3 apartmana. Hipoalergijski dušeci i jastuci, oprema za digitalnu komunikaciju, elektronski sef i ključ, individualno podesivi klima uređaji, mini-bar… doprinose potpunom komforu. Wi-fi besplatan internet na raspolaganju je u celom objektu, a za kućne ljubimce postoji poseban program.

Web: www.88rooms.com
Adresa: Takovska 49
Telefon: +381 11 411 9080
E-mail: info@88rooms.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.