Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Heritage
Hotel Heritage, restoran
Hotel Heritage, restoran

Hotel Heritage

Elegantan enterijer, vrhunska usluga, četiri zvezdice za kvalitet, i primena najsavremenijih principa u gradnji, osobine su kojima se preporučuje Hotel Heritage.

Novi turistički objekat je udoban poslovni hotel u centru grada, u ulici koja spaja Vukov spomenik i Pančevački most. U neposrednoj blizini je petlja auto-puta E70 i hala “Aleksandar Nikolić” (“Pionir”), a za samo pet do deset minuta vožnje stiže se do Skadarlije, Trga Republike, gradskih i republičkih skupštinskih zdanja. Aerodrom “Nikola Tesla” udaljen je oko dvadeset kilometara.

Više od očekivanog

Hotel Heritage poseduje 28 soba i 12 apartmana, sa pogledom na park i zvučno izolovanim prozorima i vratima. Svaka smeštajna jedinica ima radni sto, elektronski sef, LED TV sa satelitskim i domaćim kanalima, mini-bar, klimatizaciju sa individualnim podešavanjem, antialergijsku posteljinu…

Pod sloganom „Više od očekivanog“ hotel nudi brojne pogodnosti kao što su iznajmljivanje mobilnih uređaja, taksi ture do i od aerodroma, hemijsko čišćenje i pranje, krevetac za bebu…

Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet pristup, besplatan parking, a uz doplatu je moguće koristiti garažu u samom hotelu.

AFELIU Restoran i Lounge u meniju nudi veliki izbor internacionalnih i domaćih specijaliteta, pažljivo odabrane poslastice, najbolja domaća i uvozna vina. Restoran, pored centralnog dela, ima izuzetno prijatnu zastakljenu zelenu baštu i otvorenu terasu okruženu parkom.

Konferencijska sala na osmom spratu hotela, sa prelepim pogledom na Beograd, može da ugosti do 35 osoba. Sva neophodna oprema za sastanke je tu – video projektor, ozvučenje, Wi-Fi, LAN internet, kompjuter, gastronomski paketi po želji.

Web: www.heritagebelgrade.com
Adresa: Mije Kovačevića 7a
Telefon: +381 11 715 1060
E-mail: info@heritagebelgrade.com

Uređuje: Katarina Vidaković

Jedan komentar

  1. Najbolji u BG-u!
    The best in Belgrade!