Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Zepter Hotel Beograd
Zepter hotel Beograd

Zepter Hotel Beograd

Ako u Beogradu boravite iz poslovnih razloga ili vas je u njega dovelo interesovanje za turističke i kulturne sadržaje opredelite se za Zepter hotel.

Prvi apart hotel u Beogradu ujedno je i životni prostor za jedinstveno iskustvo i uživanje svim čulima.

Svi sadržaji u Zepter hotelu predstavljaju oličenje jedinstvenog stila, ukusa i najviših standarda. Ime Zepter uvek znači: vrhunski kvalitet, prepoznatljiv stil i trajnu vrednost.

Čekamo vas u oazi luksuza, spremni da premašimo sva vaša očekivanja!

Zepter hotel Beograd

Smeštajem u 32 potpuno opremljena apartmana (40 spavaćih soba) površine od 30 do 400 m² – Zepter hotel će ispuniti sva vaša očekivanja vezana za kvalitet smeštaja.

Zepter hotel: Bar, restoran, fitness centar, biblioteka…

Zepresso Aperitiv bar i SmartLife restoran, sa Snack barom, idealna su mesta za opuštanje uz bogat izbor jela i pića: Zepresso kafu – najbolji italijanski espreso u centru Beograda ili uz hranu koja obiluje izvanredno bogatom ponudom internacionalne, mediteranske i domaće kuhinje, te specijalitetima pripremljenim na zdrav i pravilan Zepter način: „Jedi bolje – živi duže„.

Zepter hotel Beograd

Na poslednjem, VII spratu hotela, sa koga se pruža jedinstven panoramski pogled na Beograd, nalaze se Smartlife Fitness centar i biblioteka. Fitness je opremljen najsavremenijim spravama.

Zepter hotel Beograd

U njemu će vas dočekati ljubazni i vešti maseri i medicinsko osoblje specijalizovano za Bioptron svetlosnu terapiju koja leči i izuzetan Zepter švajcarski kozmetički program.

Za bankete, prijeme, obuke, seminare, team buildinge i druge sastanke otvorena su vrata multifunkcionalne sale – Zepter Conference Hall, opremljene savremenom audio i video tehnikom koja obezbeđuje optimalne uslove za organizaciju i održavanje bilo kog poslovnog događaja.

Zepter hotel Beograd

Zepter hotel – info

  • Zepter hotel, Terazije 10, 11000 Beograd

  • +381 11 30 63 800

  • Booking@hotelzepter.rs

  • www.hotelzepter.rs

Zepter hotel Beograd