Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Otvoren novi hostel na vodi u Beogradu – Green House
Green House hostel

Otvoren novi hostel na vodi u Beogradu – Green House

Green House je novoizgrađeni moderni ekskluzivni hostel na vodi na Ušću.

Pored osnovne metalne konstrukcije sadrži 80% prirodnih materijala, najviše drveta, klimatizovan, sa dobrom zvučnom i toplotnom izolacijom,
bezbednosnom opremom i visokim standardima vezanim za čistoću i higijenu.

Hostel Green House nalazi se na desnoj obali reke Dunav na sredini „Parka prijateljstva“ ili popularno nazvanog „Ušća“, gde prolazi biciklistička i staza za šetnju i džoging, preko puta Velikog ratnog ostrva.

Ljubav prema Beogradu i njegovim rekama Savi i Dunavu, kao i stvaranju nečeg lepog i kvalitetnog, doprinela je da hostel Green House bude „kuća“ u kojoj će se svi gosti osećati prijatno i dobrodošlo.

Green House – smeštaj, usluge i cene

Na ulazu u hostel nalazi se moderna recepcija sa profesionalnim osobljem koje je na raspolaganju gostima 24 sata dnevno. Hostel raspolaže sa 11 klimatizovanih soba, u prizemlju (dve sobe) i na spratu (devet soba) sa pogledom na reku, kao i prostranim dnevnim boravkom u čijem sklopu je šank i kuhinja.

Dve terase sa pogledom na reku, Zemun i Beogradsku tvrđavu nalaze se u prizemlju i na spratu hostela. Sobe su opremljenje udobnim dušecima na bračnim i krevetima na sprat, drvenim ormarićima i kasetama sa ključem, kao i led rasvetom. Sve sobe imaju kupatila sa osnovnim elementima i tuš kabinom, kao i klima uređajima za hlađenje i grejanje.

Cene su od 15 do 59 evra po sobi, a u cene su uračunate boravišna taksa i doručak.

U celom objektu može da se koristi besplatan Wi-Fi. Postoji mogućnost planiranja aktivnosti upoznavanja sa Beogradom tokom dana i noći, kao i asistencija u planiranju rekreativnih i sportskih aktivnosti, iznajmljivanje bicikala i organizovanje vožnje brodom. (danubeogradu.rs)

Hostel Green House
Adresa: Ušće bb
E-mail: green.house@orion.rs
Tel: +381 11 412 60 78, +381 69 500 55 01

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.