BAH Hotel
BAH Hotel

BAH Hotel

BAH Hotel (skraćenica od Beograd Art Hotel) nalazi se u centru najpopularnije i najposećenije glavne gradske pešačke i šoping zone – Knez Mihailove ulice.

Do Skadarlije, Kalemegdana, spomenika Knezu Mihailu, Narodnog pozorišta, Terazija, Saborne crkve… može se doći za samo nekoliko minuta hoda.

Enterijer BAH Hotela brižljivo je dizajniran u skladu sa mestom na kojem se nalazi i imenom koje nosi, a četiri zvezdice garantuju da je i kvalitet ponude na izuzetnom nivou. Prijatne i fukcionalne sobe i apartmani kompletno su opremljeni za odmor i duži boravak.

Pored Mosaic restorana, u BAH Hotelu se nalazi i Mosaic Wine Bar – prostor posebnog stila i udobnosti sa pogledom na Knez Mihailovu ulicu. Tu je i Mosaic Café za kraće susrete i uživanje uz kafu, sendvič, desert.

Za poslovne prezentacije, konferencije, treninge, u Hotelu BAH su opremljene izuzetno prijatne sale za sastanke Andrea I i Andrea II, sa dnevnim svetlom i kapacitetom 50 + 80 mesta. Na raspolaganju su i bežični internet, sva prateća audio-vizuelna sredstva i ketering.

BAH Hotel raspolaže sa 28 Art soba, 22 Premium Art sobe, 4 Junior apartmana i jednim Art apartmanom, na poslednjem, osmom spratu. U svakoj sobi se nalazi plazma TV sa kablovskom televizijom, individualno podesiv klima uređaj, privatni elektronski sef, mini bar, besplatan internet pristup… Prozori poseduju zvučnu izolaciju, a sve sobe i apartmani su nepušački.

Web: www.belgradearthotel.com
Adresa: Knez Mihailova 27
Telefon: +381 11 3312 000
E-mail: info@belgradearthotel.com

Uređuje: Katarina Vidaković