Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Townhouse 27
Hotel Townhouse 27
Hotel Townhouse 27

Hotel Townhouse 27

U centru Beograda nalazi se Hotel Townhouse 27, čija lokacija upućuje na istraživanje prestonice pešice.

Trg Republike, odnosno Narodno pozorište, udaljeno je 15 minuta hoda. Kalemegdan, odnosno Beogradski zoološki vrt udaljen je 1,4 km od hotela. Za splavove na Ušću i Ušće Shopping Center dovoljno je preći Brankov most, a za uvek uzbudljivu Savamalu (Mikser House, KC Grad i poznati noćni klubovi) dovoljna je šetnja od nekoliko minuta.

Hotel nudi moderne i dobro opremljene sobe s bežičnim internetom. Restoran nudi ukusna jela. Hotel nudi i višenamensku konferencijsku salu, a parking se nalazi u blizini hotela.

Hotel Townhouse 27 je prvi autentični boutique hotel u Beogradu. Umirujući tonovi, unikatna izrada nameštaja, detalji od kovanog gvožđa i stakla, kao i fotografije, umetnički predmeti i skulpture, kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i trendi elegancije. Poznati vajar Gabriel Glid oplemenio je prostor svojim skulpturama, crtežima i umetničkim fotografijama. U enterijeru je namenski ostavljano mesto za njegove radove, koji daju poseban šarm ukupnom ambijentu. Sva ova dela trajno ostaju deo enterijera hotela.

Hotel je izgrađen 2008. godine, ima šest spratova i ukupno 21 sobu i devet apartmana. Tu je i bašta (Topličin venac 27) sa prirodnim hladom i raznovrsnim zelenilom. Često se organizuju promocije pića i drugih proizvoda.

Beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ je udaljen 22,5 km. (danubeogradu.rs)

Web: townhouse27.com
Adresa: Maršala Birjuzova 56
Telefon: +381 11 20 22 900
E-mail: hotel@townhouse27.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.