Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Argo garni hotel
Hotel Argo Beograd
Hotel Argo Beograd

Argo garni hotel

Argo garni hotel se nalazi u jednoj od najznačajnijih centralnih beogradskih ulica, u susedstvu poznatih javnih, istorijskih, kulturnih, trgovačkih i turističkih zdanja i sadržaja.

Dom Narodne skupštine, Stari i Novi dvor, Pionirski park, Skadarlija, Knez Mihailova ulica, Trg Republike i trg Terazije… na samo nekoliko minuta lagane šetnje udaljeni su od hotela. Do glavne autobuske i železničke stanice potrebno je desetak minuta hoda, a aerodrom „Nikola Tesla“ udaljen je 18 kilometara.

Hotel Argo kategorisan sa tri zvezdice nudi smeštaj u 12 moderno opremljenih soba. Izuzetno prijatan enterijer toplih i pastelnih boja pruža pun komfor uz klima uređaj, mini bar, televizor sa ravnim ekranom i kablovskim kanalima, besplatan bežični internet i dodatne ponude – korišćenje sefa, prevoz od i do aerodroma, konsijerž i poslovne usluge…

Sobe poseduju zvučnu izolaciju, a kućni ljubimci su dobrodošli, uz najavu. Gostima je obezbeđen doručak u bife postavci u restoranu hotela.

Višenamenska sala kapaciteta 35 mesta pogodna je za manje poslovne sastanke, skupove ili prezentacije u centru grada, uz obezbeđenu tehničku opremu, besplatnu bežičnu internet konekciju i ketering usluge na zahtev.

Web: www.argohotelbelgrade.com
Adresa: Kralja Milana 25
Telefon: +381 11 3640 425
E-mail: reservations@argohotelbelgrade.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.