Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Balkan Hotel Garni
Balkan Hotel Garni
Balkan Hotel Garni

Balkan Hotel Garni

Balkan Hotel Garni se udobnošću i izuzetnim kvalitetom ponude, sa cenama koje ga svrstavaju u budžet hotele, izdvaja na tržištu. Kategorisan kao hotel sa tri zvezdice, po karakteristikama zaslužuje kategoriju više.

Balkan Hotel Garni se nalazi na Banovom Brdu i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim delovima grada, posebno sa Novim Beogradom, koji je udaljen tri kilometra. U blizini su Ada Ciganlija, park šuma Košutnjak, Beogradski sajam… Do centra grada se dolazi automobilom za 10 minuta, a aerodrom „Nikola Tesla“ je udaljen 20 kilometara.

Balkan Garni, otvoren krajem 2009. godine, raspolaže sa 24 izuzetno dobro i lepo opremljene funkcionalne sobe i apartmana. Hidromasažna tuš kabina, LCD televizor, mini-bar, sef, radni sto, besplatna Wi-Fi konekcija… samo su deo ponude u svim kategorijama smeštaja. Na zahtev se može rezervisati soba ili apartman sa terasom, na kojoj će ljubazno osoblje po želji poslužiti doručak. U sastavu hotela se nalazi restoran, a na raspolaganju je i parking. U Balkan Garniju mogu da odsedaju pušači.

Za poslovne skupove Balkan Hotel Garni nudi konferencijsku salu kapaciteta 50 mesta, potpuno tehnički opremljenu i servis keteringa, a za transfer od i do aerodroma moguće je organizovati prevoz. Prevoz do i od restorana sa nacionalnim specijalitetima je besplatan.

Web: www.garni.rs
Adresa: Požeška 67A
Telefon: +381 11 36 00 200
E-mail: recepcija@garni.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.