Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Garni Hotel Zeder
Garni Hotel Zeder
Garni Hotel Zeder

Garni Hotel Zeder

Na izuzetno pogodnom mestu, u blizini glavnih saobraćajnica, nalazi se savremen i nov, Garni Hotel Zeder.

Od auto-puta Niš – Zagreb udaljen je svega nekoliko stotina metara, od Novosadskog auto-puta još manje, do aerodroma „Nikola Tesla“ može se doći za desetak minuta vožnje, a isto toliko je potrebno i do poslovnog dela Novog Beograda.

Moderan dizajn sa obiljem stakla, svetlosti, metala i interesantnih detalja čini enterijer izuzetno prijatnim, a veliki broj usluga koje su na raspolaganju gostima doprinose ukupnom kvalitetu ponude – Garni Hotel Zeder ima četiri zvezdice.

Od doručka i pića u sobi u dogovoreno vreme, masaže i kozmetičkih usluga, transfera od i do aerodroma… preko svih informacija o Beogradu i turističkoj ponudi, do usluga šivenja, iznajmljivanja sportske opreme, rent-a-car… – sve je u hotelu prilagođeno potrebama i željama gosta. Pored restorana za boravak i predah uz piće na raspolaganju su lobi prostor i kafe-bar.

Garni Hotel Zeder raspolaže sa 25 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba. U svakoj sobi je mini-bar, LCD televizor sa više desetina programa, besplatan bežični internet, elektronski sef, klima uređaj, a u dvokrevetnim sobama i hidromasažna kada.

U hotelu mogu odsesti i pušači. Sobe za pušače i nepušače su na posebnim spratovima.

Web: www.hotelzeder.com
Adresa: Vojni put II 164e, Zemun
Telefon: +381 11 31 49 808
E-mail: info@hotelzeder.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.