Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel City Rooms
Hotel City Rooms
Hotel City Rooms

Hotel City Rooms

Hotel City Rooms odlikuju udobnost, prijatan ambijent i posvećenost gostu, uz povoljan odnos kvaliteta i cene.

City Rooms se nalazi u beogradskom naselju Mirijevo, udaljen desetak minuta vožnje od centra grada, sa odličnim saobraćajnim vezama sa svim bitnim poslovnim kompleksima i turisičkim sadržajima i izlazom na auto-put u blizini. Do aerodroma “Nikola Tesla” stiže se za oko 20 minuta.

Hotel kategorisan sa tri zvezdice raspolaže sa 14 smeštajnih jedinica. U komfornim sobama i apartmanima gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet pristup, sef, televizor i individualna kontrola klimatizacije, može se izabrati soba sa hidromasažnom kadom, soba za nepušače ili VIP soba.

Na zahtev je dostupan servis u sobi, poslovne usluge, DVD plejer, dnevna štampa, prevoz do aerodroma ili druge lokacije u gradu, rent-a-car, usluga čuvanja dece, pranja, peglanja, hemijskog čišćenja, produženo vreme za odjavu… Čuvani hotelski parking nalazi se pored objekta gde je i auto-perionica. U sklopu objekta su banka i menjačnica.

Pored restorana po principu “a la carte”, restorana sa samoposluživanjem i kafe bara, gosti mogu uživati u bašti, na terasi za sunčanje, a obezbeđen je i prostor za pravljenje roštilja.

Web: www.cityroomsbeograd.com
Adresa: Rableova 1
Telefon: +381 11 3436 540
E-mail: cityroomsbeograd@gmail.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.