Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Kneževina
Hotel Kneževina
Hotel Kneževina

Hotel Kneževina

Hotel Kneževina nalazi se na Ibarskoj magistrali, blizu Lipovačke šume, na oko 30 km od centra Beograda.

Nov objekat sa tri zvezdice pruža pun komfor i kvalitet, a osim blizine jedne od glavnih srpskih saobraćajnica, posebno je dobra veza sa aerodromom „Nikola Tesla“, do kojeg se preko mosta kod Ostružnice stiže za tridesetak minuta.

Hotel raspolaže sa 12 soba, prijatnih i savremeno opremljenih i jednim lux apartmanom. Gostima su u svakoj sobi na raspolaganju TV, mini bar, telefon i wireless internet konekcija.

Izuzetno prijatan moderan enterijer i dobar odnos cena/kvalitet još jedna su preporuka za Hotel Kneževina, poznat i po nazivu – Konak „Kneževina“.

Restoran hotela, koji nudi odabrane ukuse balkanske i evropske kuhinje, sa kapaciretom od 70 mesta pogodan je za različite poslovne i privatne skupove i proslave. U letnjem periodu u otvorenoj bašti može se smestiti 35 gostiju.

Hotel Kneževina poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini su benzinska pumpa i mini-market, što objekat čini posebno pogodnim za prenoćište i kratak boravak putnika koji su u tranzitu Ibarskom magistralom ili dolaze u posetu Beogradu.

Web: www.knezevina.com
Adresa: Bratstva i jedinstva 72, Vranić, Barajevo
Telefon: +381 11 834 11 78
E-mail: knezevina@sbb.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.