Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Majdan
Hotel Majdan
Hotel Majdan

Hotel Majdan

Elegantan moderan enterijer i izuzetan komfor obeležja su hotela Majdan. Novi objekat kategorisan sa četiri zvezdice nalazi se na samo 300 metara od auto-puta Beograd – Niš, desetak minuta automobilom potrebno je do centra grada i Beogradskog sajma.

Aerodrom „Nikola Tesla“ Beograd udaljen je 20 kilometara.

Hotel Majdan raspolaže sa 24 prostrane udobne sobe i četiri apartmana. U kvalitetno opremljenom prostoru gostima su na raspolaganju radni sto, besplatan bežični internet pristup, digitalni sef, alarm, bešumni mini bar, LCD televizor sa kablovsko-satelitskim programima, direktna telefonska linija, uz servis u sobi, poslovne usluge, usluge prevoza, pranja i peglanja veša i brojne druge na zahtev.

Parking je besplatan za goste hotela, a kućni ljubimci mogu boraviti uz najavu.

Restoran „a la carte“, sa baštom u letnjem periodu, nudi odabrane specijalitete internacionalne kuhinje.

U ponudi hotela Majdan je i ekskluzivna banket sala, pogodna za velike porodične i poslovne svečanosti i konferencije. Posebno dizajniran prostor bez stubova, sa kristalnim lusterima i interesantnim svetlosnim rešenjima može da primi 350-450 gostiju, u zavisnosti od namene, kao i da se podeli na više manjih jedinica.

VIP sala kapaciteta do 80 osoba namenjena je za manje poslovne skupove. Savremena tehnička oprema, usluge organizacije i keteringa su na raspolaganju, uz besplatan bežični internet.

Web: www.majdanhotel-belgrade.rs
Adresa: Mokroluška 174d
Telefon: +381 11 7466 060
E-mail: reservations@majdanhotel-belgrade.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.