Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Nevski
Hotel Nevski
Hotel Nevski

Hotel Nevski

Garni Hotel Nevski nalazi se u centru starog dela Beograda, nedaleko od boemske četvrti, Skadarlije.

Samo nekoliko minuta hoda potrebno je do Beogradske tvrđave, trgovačke i pešačke zone Knez Mihailove ulice, šetališta pored Dunava… Do aerodroma “Nikola Tesla” stiže se automobilom za 25 minuta, a do Beogradskog sajma za 10 minuta.

Moderno opremljen objekat sa četiri zvezdice, u ambijentu toplih tonova, pored klasičnih i De Luxe soba gostima nudi 30 izuzetno prostranih i komfornih, estetski posebnih i vrhunski opremljenih apartmana.

Smeštajne jedinice imaju wireless internet konekciju, LCD televizor, klima uređaj sa individualnim podešavanjima, mini kuhinju i mini bar, sef i druge sadržaje na zahtev gosta. Doručak po principu švedskog stola i piće može se poslužiti i u sobama.

Brojne usluge, od pranja, peglanja, šivenja, hemijskog čišćenja, preko laptopa i biznis usluga, do organizovanog razgledanja grada su na raspolaganju gostima.

Multifunkcionalni restoran sa salom za poslovne sastanke pogodan je za sve vrste privatnih i poslovnih skupova. Tu je i prijatan bar za kratke susrete i predah, a odnos cena/kvalitet je posebna preporuka. Hotel poseduje podzemnu garažu obezbeđenu rampom i video nadzorom, besplatnu za goste.

Web: www.hotelnevski.com
Adresa: Venizelosova 24a (bivša Đure Đakovića)
Telefon: +381 11 322 9722
E-mail: reservations@hotelnevski.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.