Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park

Hotel Park

Hotel „Park“ se nalazi u samom centru grada, na izuzetno mirnoj lokaciji. Laganom šetnjom mogu se obići najlepše beogradske ulice i trgovi, u neposrednoj blizini je Trg Slavija, a do aerodroma „Nikola Tesla“ potrebno je 25 minuta vožnje.

Enterijer hotela odlikuju topli tonovi, komfor i prijatna atmosfera. U restoranu „Continental“ gostima su na raspolaganju izvrsno pripremljeni specijaliteti internacionalne i domaće kuhinje, a tu je i Kafe „Parkić“, za predah i druženje, gde se osim velikog izbora napitaka može dobiti laka salata, sendvič, fini kolač.

Za održavanje svih vrsta poslovnih i ličnih skupova u Hotelu „Park“ su posebno opremljene dve banket sale – „Garden“ i „Forest“, kapaciteta 220 zvanica, koje se po potrebi mogu spojiti sa restoranom. Na raspolaganju je i kompletna audio-vizuelna i tehnička oprema.

Za relaksaciju i odmor gostima se nudi bogat fitness, wellness i SPA program, sa saunom, solarijumom, različitim tipovima masaže i treninga.

Hotel „Park“ ima tri zvezdice, u potpunosti je renoviran 2012. godine i raspolaže sa 122 sobe i tri apartmana u Standardnoj, Comfort i Deluxe klasi. Četrdeset soba namenjeno je pušačima, a objekat je Pet Friendly – kućni ljubimci težine do 5 kg koji ostaju u sobi su dobrodošli. Wi-Fi pristup internetu je dostupan u celom hotelu, a za goste je obezbeđena i podzemna garaža.

Web: www.hotelparkbeograd.rs
Adresa: Njegoševa 2
Telefon: +381 11 414 6 800
E-mail: reception@hotelparkbeograd.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.