Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Royal
Hotel Royal
Hotel Royal

Hotel Royal

Lokacija na kojoj se Hotel Royal, najstariji beogradski hotel nalazi i danas je, kao i davne 1886. godine kada je objekat podignut – najuži centar grada.

Samo nekoliko minuta šetnje potrebno je do Beogradske tvrđave, Knez Mihailove ulice, Trga Republike, Saborne crkve, dobre saobraćajne veze čine da se za desetak minuta automobilom stigne do poslovnog centra Novog Beograda, a aerodrom “Nikola Tesla” udaljen je 18 kilometara.

Bilo da se u grad dolazi u poslovnu ili privatnu posetu, boravak u jednoj od najstarijih beogradskih ulica i doživljaj njene atmosfere su posebne vrednosti.

Hotel Royal kategorisan sa tri zvezdice nudi 105 smeštajnih jedinica, soba i apartmana, po veoma povoljnim cenama. Gostima je na raspolaganju televizor u sobi, besplatan bežični internet pristup, a na zahtev i poseban jelovnik, servis u sobi, sef, parking prostor, klimatizovana soba, poslovne usluge i usluge pranja i peglanja, prevoza…

Pristup je obezbeđen i osobama sa invaliditetom, a može se izabrati soba za nepušače. Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen na zahtev.

U ponudi restorana je veliki broj specijaliteta domaće, italijanske i internacionalne kuhinje, posebno prijatno mesto je bašta, a za predah uz piće tu su kafe bar i internet kafe. Svi prostori se mogu koristiti i za poslovne i privatne skupove.

Web: www.hotelroyal.rs
Adresa: Kralja Petra Prvog 56
Telefon: +381 11 262 6426
E-mail: royal.luxdoo@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.