Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel „S“ Club
Hotel "S" Club
Hotel "S" Club

Hotel „S“ Club

Hotel „S“ Club smešten je u Jakovu, što obezbeđuje dovoljno prostora da se gostima ponude svi planirani atraktivni sadržaji, u savršenom miru.

Čitav kompleks je mesto namenjeno odmoru, relaksaciji i rekreaciji. Od hotela do centra Beograda stiže se za oko dvadeset minuta vožnje, a aerodrom „Nikola Tesla“ je udaljen 10 kilometara.

Hotel raspolaže sa 30 smeštajnih jedinica – pored soba i Delux apartmana, u ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni bungalovi. Enterijer je moderno opremljen, a pored mini bara, LCD televizora, bežičnog internet pristupa… gostima su besplatno na raspolaganju akva-park i usluge wellness i spa centra.

Restoran hotela, sa velikim izborom specijalteta domaće i internacionalne kuhinje, pruža uslugu u zatvorenom i otvorenom prostoru, kao i na posebno dizajniranim terasama pokrivenim trskom. Restoran je pogodan i za sve vrste proslava, privatnih i poslovnih skupova.

Leti Hotel „S“ Club nudi najviše – akva-park sa šest bazena od kojih su dva dečja, devet posebno projektovanih tobogana, „vodenom džunglom“ za decu, najvećim bazenom u Srbiji, bazenom sa ostrvom sa palmom, šankom u vodi… Kompleks osvetljenih sportskih terena sadrži dva teniska terena, terene za fudbal, košarku, rukomet i odbojku na pesku.

Wellness & Spa centar je izvanredno opremljen – zatvoreni bazen sa toplom vodom, slana soba, tursko kupatilo, jakuzzi, sauna, teretana, float spa kapsula i veliki izbor masaža učiniće boravak u Hotelu „S“ Club savršenim.

Web: www.s-klub.com
Adresa: Jakovačkih Destina 10, Jakovo
Telefon: +381 11 841 77 01
E-mail: office@s-klub.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.