Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Square Nine
Hotel Square Nine
Hotel Square Nine

Hotel Square Nine

Luksuzan i jedinstven, Hotel Square Nine u samom centru Beograda nudi spoj vrhunskog kvaliteta enterijera, moderne opremljenosti i izuzetne usluge.

Birani nameštaj koji autorski potpisuju najpoznatiji danski, američki i skandinavski dizajneri i vredni originalni komadi nabavljeni na aukcijama čine boravak u prostoru posebnim iskustvom.

Hotel se nalazi na nekoliko minuta šetnje od pešačke zone Knez Mihailove ulice, Skadarlije, Trga Republike, Beogradske tvrđave, reke Dunav… a do aerodroma „Nikola Tesla“ dolazi se automobilom za 20 minuta.

Hotel Square Nine raspolaže sa 45 soba i apartmana, koji pored elegantne odabrane opreme i toplih paleta boja poseduju maksimalnu funkcionalnost. Automatska kontrola svetla, zavesa i roletni, besplatan bežični internet, LCD televizori sa međunarodnim kanalima, bioskopom, igrama, sef, espresso aparati i mini bar, kupatila sa podnim grejanjem, enterijerom od prirodnog kamena… samo su neki od elemenata udobnosti koja se pruža gostu.

Eksluzivna ponuda restorana The Square i japanskog restorana Ebisu, koji se nalazi na vrhu zgrade, u toplim danima se može servirati i na otvorenom, a izuzetno prijatan lobi bar je mesto za predah i kratke susrete. Konferencijska sala sa uslugama keteringa pogodna je za sve vrste poslovnih skupova.

Sisley wellness i spa prostor, sa 18 metara dugim bazenom sa dnevnom svetlošću, podjednako je luksuzno i moderno opremljen. Na raspolaganju su i autentična japanska ofuro kada, sauna i parno kupatilo, uz botaničke tretmane francuske kompanije Sisley i veliki broj masaža i tretmana.

Web: www.squarenine.rs
Adresa: Studentski trg 9
Telefon: +381 3333 500
E-mail: reservations@squarenine.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.