In Hotel
In Hotel

In Hotel

Na najboljoj novobeogradskoj lokaciji In Hotel nudi elegantan dizajn enterijera, vrhunski kvalitet usluge i najsavremenije sadržaje poslovnog hotela sa četiri zvezdice.

U neposrednoj blizini je Kombank arena, do Sava centra potrebno je desetak minuta hoda, a do Beogradskog sajma, kulturnih, turističkih i poslovnih sadržaja u centru Beograda nekolio minuta vožnje. Aerodrom „Nikola Tesla“ udaljen je devet kilometara.

U 159 komfornih soba, 18 apartmana i deset ekskluzivnih apartmana gostima su na raspolaganju antialergijska posteljina, 65 TV kanala, besplatan kablovski i bežični internet pristup, direktna telefonska linija, podešavanje temperature prostora, sef, mini bar, a na zahtev i servis u sobi, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, usluge biznis centra…

U objektu je šest spratova rezervisano za nepušače i jedan za pušače, prozori su sa zvučnom izolacijom, obezbeđene su tri sobe za osobe sa posebnim potrebama, kućni ljubimci se primaju uz dogovor. Hotel poseduje garažu i parking prostor, menjačnicu, mini bus…

Infusion restoran sa specijalitetima internacionalne kuhinje i niskokaloričnim programom, Infusion kafe koji nudi veliki izbor sendviča, napitaka i pića, In poslastičarnica sa odabranim desertima i Infinity bar sa terasom sa koje se pruža izvanredan pogled na Beograd prijatnom atmosferom dopunjuju ponudu In hotela.

Programi fitnes centra sa dve saune, hidromasažnom kadom, relaks salonom i spravama za trening besplatni su za goste hotela.

In Hotel raspolaže sa pet konferencijskih sala i sala za sastanke, od kojih najveća ima kapacitet 100 mesta, sa kompletnom tehničkom opremom i podrškom.

Web: www.inhotel-belgrade.rs
Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 56
Telefon: +381 11 310 5300

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.