Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Jahting klub Kej
Jahting klub Kej
Jahting klub Kej

Jahting klub Kej

Poznat po ponudi krstarenja rekama, Jahting klub Kej je za zainteresovane pripremio mogućnost smeštaja pored vode, na samom ušću Save u Dunav, uz nezaboravne trenutke na tri rečna broda i splavu-restoranu.

Na nekoliko minuta vožnje od Zemuna i centra grada, na šetalištu pored reke, sadržaji Jahting kluba Kej pogodni su za sve one koji žele da dožive Beograd na potpuno nov način.

Klub pruža izuzetne mogućnosti organizovanja svih vrsta ličnih i poslovnih skupova, proslava, gala ručkova i večera na brodovima, uz krstarenje i panoramsko razgledanje Beograda. Za konferencije je obezbeđena kompletna tehnička oprema.

Pored ekskluzivnog broda “Kej” kapaciteta 250 osoba, može se izabrati i boravak na jednom od dva manja broda, sa kapacitetima 90 i 75 osoba, ili na splav-restoranu na kojem se može smestiti 220 gostiju, uz odabrane specijalitete poslužene u klasičnoj, švedski sto ili koktel varijanti.

Hotel

Četiri luksuzno opremljene sobe pružaju potpuni komfor uobičajen za objekte visoke klase, uz kablovsku televiziju, bežični internet pristup, klima uređaj, veliku terasu sa pogledom na reku, Veliko ratno ostrvo i Kalemegdan. U cenu je uključen doručak i dvočasovno krstarenje Dunavom i Savom.

Hostel

Hostel za ljubitelje reke, na samoj vodi, nudi smeštaj u originalnim dvokrevetnim sobama sa brodskim enterijerom, uz zajedničko kupatilo. Omogućen je besplatan bežični internet pristup, tu su i restoran i bar, a za goste je obezbeđeno krstarenje.

Web: www.klubkej.com
Adresa: Ušće bb
Telefon: +381 64 825 1103
E-mail: kontakt@klubkej.com