Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Jump Inn hotel
Jump Inn hotel
Jump Inn hotel

Jump Inn hotel

„Skok ispred drugih“ – moto je hotela Jump Inn, koji svoju inspiraciju atletikom i postizanjem vrhunskih rezultata prenosi i na goste.

Moderni sadržaji i izuzetan kvalitet u renoviranom objektu starom gotovo čitav vek svrstavaju hotel u klasu turističkih objekata sa četiri zvezdice. Jump Inn se nalazi u Savamali, kvartu u samom centru grada, prepoznatljivom kao središte umetničkog duha i posebnog urbanog stila.

Samo nekoliko minuta šetnje potrebno je do Beogradske tvrđave i Knez Mihailove ulice, isto toliko do glavne autobuske i železničke stanice, centar Novog Beograda udaljen je 2-3 kilometra, a za 15 minuta se automobilom stiže do aerodroma „Nikola Tesla“.

U 49 komfornih soba i apartmana sa brižljivo odabranim detaljima enterijera su i smart TV sa integrisanom bežičnom konekcijom i mogućnošću povezivanja kompjutera, tableta, mobilnog telefona ili foto-aparata, telefon, sef, mini bar, besplatan bežični internet pristup…

Gostima su na raspolaganju i prevoz do aerodroma, servis u sobi, parking, programi obilaska grada. Obezbeđeno je korišćenje sadržaja obližnjeg spa centra, koji poseduje bazen, saunu, parno kupatilo, đakuzi, teretanu, uz program masaža.

Restoran internacionalne i nacionalne kuhinje i aperitiv bar mesta su posebno prijate atmosfere, gde se izlazi u susret ukusima gosta.

Dve konferencijske sale u objektu Jump Inn hotela, kapaciteta 20 i 80 osoba, kompletno tehnički opremljene, pogodne su za sve vrste poslovnih skupova.

Web: www.jumpinnhotelbelgrade.com
Adresa: Koče Popovića 2a
Telefon: +381 11 4049 650
E-mail: info@jumpinn.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.