Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » LifeDesign Hotel
LifeDesign Hotel
LifeDesign Hotel

LifeDesign Hotel

Pod sloganom “Enjoy Life!“ LifeDesign Hotel gostima nudi vrhunsku uslugu u brižljivo projektovanom i savremeno opremljenom ambijentu.

Pored uživanja u potpunom opuštanju i odmoru za vreme boravka u Beogradu, u LifeDesign hotelu sa četiri zvezdice na raspolaganju je konferencijski prostor za sve vrste skupova.

Hotel se nalazi u samom centru grada. Za nekoliko minuta prijatne šetnje dolazi se do Knez Mihailove ulice, Saborne crkve, Beogradske tvrđave, Trga Republike, Terazija, Skadarlije… Isto toliko je potrebno i do Železničke i Autobuske stanice, a Brankov most kojim se stiže na Novi Beograd udaljen je samo 800 metara.

LifeDesign Hotel raspolaže sa 59 soba i luksuznih apartmana, sofisticiranog, jednostavnog i modernog stila, sa potpunim komforom.

Gostima su na raspolaganju LCD televizor, mini-bar, individualni sef i klima uređaj, internet pristup… Postoje sobe za pušače, a moguć je i prihvat malih kućnih ljubimaca.

U restoranu „Privilege“, pored doručka po principu švedskog stola, u ponudi su odabrani specijaliteti internacionalne i nacionalne kuhinje, uz preovlađujuće italijanske i francuske gastro ukuse.

Hotelski Five Elements Spa & Beauty centar izuzetno je opremljen – finska, bio i infracrvena sauna, parno kupatilo, krioterapija, tropska kiša, masaže, tretmani lica i tela… samo su deo usluga bogatog programa.

Dve konferencijske sale ukupnog kapaciteta do 130 osoba poseduju najsavremeniju opremu, na raspolaganju je i Premium soba za sastanke, kao i ponuda banket posluženja. LifeDesign Hotel poseduje garažu, concierge servis i druge brojne usluge na zahtev.

Web: www.lifedesignhotel.rs
Adresa: Balkanska 18
Telefon: +381 11 3534 328
E-mail: reservations@lifedesignhotel.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.