Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Villa Panorama
Villa Panorama
Villa Panorama

Villa Panorama

Villa Panorama, smeštajni objekat kategorisan sa tri zvezdice, nalazi se u neposrednoj blizini park-šume Košutnjak, na uzvišenju sa izuzetnim pogledom na južni deo Beograda.

Do centra grada automobilom se stiže za oko 15 minuta, a 25 minuta vožnje je potrebno do aerodroma “Nikola Tesla”. Za sve one koji žele da odsednu na Obilićevom vencu, na samo 30 metara od Knez Mihailove ulice, u ponudi je moderno opremljen apartman “Obilić”.

Villa Panorama raspolaže sa 32 smeštajne jedinice. U udobnim i komfornim sobama, apartmanima i bungalovima su i televizor sa kablovskim programima, mini bar, bežični internet pristup, klima uređaj…

Za goste je obezbeđen besplatan parking, uz niz usluga na zahtev – prevoz do aerodroma, rent-a-car, pranje, peglanje i hemijsko čišćenje, servis u sobi, sef, biznis usluge, organizovano razgledanje grada…

U sklopu objekta nalazi se dečje igralište na otvorenom i suvenirnica, moguće je izabrati sobu sa đakuzijem ili Dentalni vikend – poseban aranžman sa stomatološkim uslugama.

Restoran i terasa sa koje se pruža nezaboravan pogled na panoramu grada i okoline mesto su uživanja u specijalitetima internacionalne kuhinje, a u ponudi lobi bara je veliki izbor pića.

Nekoliko prostora Vile Panorama pogodni su za poslovne skupove, uz obezbeđenu tehničku i ketering podršku. Osim u multifunkcionalnoj banket sali, konferencije i privatne svečanosti mogu se organizovati u sali Staklena bašta, ili u restoranu, uz ukupni kapacitet od oko 200 učesnika.

Web: www.zakpanorama.com
Adresa: Pilota Mihajla Petrovića 33a
Telefon: +381 11 233 6072

Uređuje: Katarina Vidaković