Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Best Western Hotel M
Best Western Hotel M
Best Western Hotel M

Best Western Hotel M

Moderan dizajn enterijera, jednostavne linije, tople boje, kvalitet i vrhunska ponuda osobine su koje poseduje Best Western Hotel M.

Turistički objekat sa četiri zvezdice i izuzetnom ponudom konferencijskog prostora prvi je beogradski hotel koji je ušao u lanac Best Western i prvi sa licencom kongresnog hotela.

Best Western Hotel M nalazi se u zelenilu Banjičkog parka, na 5 km udaljenosti od centra grada. Za desetak minuta vožnje stiže se do Beogradskog sajma, Sava centra, Beogradske arene, a oko 20 minuta potrebno je do aerodroma “Nikola Tesla”.

Hotel M raspolaže sa 172 sobe i osam apartmana, u kojima su i radni sto, besplatna internet konekcija, televizor sa satelitskim kanalima, mini bar, klima uređaj, telefon…

Obezbeđen je besplatan čuvan parking, sobe za nepušače na zahtev, sobe za osobe sa posebnim potrebama, usluge biznis centra, sobni servis, uz menjačnicu, rent-a-car i brojne dodatne usluge.

Restoran Exclusive kapaciteta 300 osoba, restoran Panorama sa ponudom “a la carte”, elegantan Premijer Salon, lobi bar i letnje terase mesta su ponude gastronomskih specijaliteta, finih ukusa i odabranih pića.

Kongresni centar “Avala” i Poslovni centar pružaju izvanredne mogućnosti za organizovanje svih vrsta skupova u čak deset klimatizovanih konferencijskih sala, kapaciteta od 20 do 500 mesta. Hotel M može da ugosti za pojedinačne događaje do 1200 osoba i da, pored najsavremenije tehničke opreme, pruži usluge keteringa i organizacije.

Web: www.hotel-m.com
Adresa: Bulevar Oslobođenja 56a
Telefon: +381 11 30 90 401
E-mail: office@hotel-m.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.