Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Crowne Plaza Belgrade
Crowne Plaza Belgrade
Crowne Plaza Belgrade

Crowne Plaza Belgrade

Ugled izvanredno renoviranog prethodnika i ime jednog od najpoznatijih svetskih hotelskih brendova danas više nego dostojno brani luksuzni Crowne Plaza Belgrade, jedan od 390 objekata u istoimenom hotelskom lancu.

Hotel Crowne Plaza direktno je povezan sa Sava centrom, najvećim kongresnim prostorom u Beogradu, do centra grada dolazi se za pet minuta automobilom, a aerodrom “Nikola Tesla” udaljen je 13 kilometara.

U 416 komfornih, moderno opremljenih smeštajnih jedinica, od kojih su 33 apartmani, nalazi se sve što je potrebno gostu. Može se izabrati veličina kreveta, specijalno dizajnirana “tiha” soba, soba za osobe sa posebnim potrebama, soba za pušače, prostor u kojem mogu boraviti i kućni ljubimci…

Ceo objekat pokriven je besplatnim bežičnim internet pristupom, uz parking prostor, 24-satni servis u sobama i niz drugih usluga na vrhunskom nivou.

Jednostavna elegancija dominira enterijerom dva restorana i lobi bara, uz širok izbor specijaliteta internacionalne i domaće kuhinje, odabrana vina, lagane snek zalogaje, fine deserte i napitke.

Fitness i spa centar u sklopu hotela Crowne Plaza raspolaže velikim zatvorenim bazenom u posebno prijatnom prostoru. Najsavremenija teretana, sauna i stručni kozmetički i relaks tretmani dodatni su sadržaji za zadovoljstvo gosta.

Dvanaest konferencijskih sala, od kojih najveća ima 800 mesta, otvorene su za sve vrste poslovnih skupova, uz kompletnu tehničku opremu, banket servis i poslovne usluge.

Web: www.ihg.com/crowneplaza/hotels/us/en/belgrade/begcp/hoteldetail
Adresa: Vladimira Popovića 10
Telefon: +381 11 22 04 115
E-mail: begcp.frontdesk@ihg.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.