Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Garni Hotel Lav
Garni Hotel Lav
Garni Hotel Lav

Garni Hotel Lav

Interesantno zdanje Hotel Lav, sa elementima arhitekture i enterijera vojvođanskih salaša, stvara poverenje domaćinskog odnosa i prijatnost ambijenta u kojem je gost u centru pažnje.

Turistički objekat Hotel Lav sa tri zvezdice nalazi se na posebno pogodnom mestu – u Zemunu, u blizini saobraćajnica koje vode prema Zagrebu i Novom Sadu, na desetak minuta vožnje od centra Beograda i aerodroma “Nikola Tesla”.

Garni Hotel Lav poseduje 31 komfornu sobu i jedan apartman, uz dodatne sadržaje satelitske televizije i besplatnog bežičnog interneta. Na raspolaganju su i direktna telefonska linija, besplatan parking i besplatan boravak za kućne ljubimce uz najavu. Servis pranja i peglanja, računar sa internet vezom i druge usluge na zahtev takođe su u ponudi.

Za goste je obezbeđen doručak po principu švedskog stola u Garden sali kapaciteta 30 mesta, u kojoj je moguća i organizacija manjih skupova i sastanaka. Za nacionalne specijalitete sa roštilja otvoren je poseban Gril bar, a Caffe bar nudi veliki izbor pića i napitaka.

Web: www.hotellav.co.rs
Adresa: Cara Dušana 240, Zemun
Telefon: +381 11 316 32 89
E-mail: reception@hotellav.co.rs